Nytt avtal med Prioritet Finans – nio säsonger av framgångsrikt samarbete blir tio

Sedan 2014 har Prioritet Finans varit en viktig och oerhört uppskattad partner till Djurgården Fotboll och 2023 blir inget undantag. Tillsammans firar vi nu att vi går in på vår tionde säsong av framgångsrikt samarbete. 

Prioritet Finans har varit med på vår resa mot toppen både på och utanför planen. Man har varit ett ovärderligt stöd och det är lätt att glömma bort i vilken position och läge Djurgården Fotboll befann sig i när samarbetet än gång inleddes. Prioritet Finans trodde på Djurgården Fotboll i en tid när i ärlighetens namn inte så många andra gjorde det. Det är därför oerhört glädjande att kunna dela de senaste säsongernas framgångar med Prioritet Finans.

Prioritet Finans kommer precis som tidigare vara vår Stjärnpartner och synas på våra herrar, damer samt ungdomslags matchtröjor.
– Att våra vänner på Prioritet Finans även framöver kommer vara en viktig del av vår verksamhet är oerhört glädjande. De senaste nio säsongerna har vi tillsammans skapat framgångar både på och vid sidan av planen, såväl för Prioritet Finans som Djurgården Fotboll och det avser vi givetvis fortsätta med, säger Henrik Berggren, vd Djurgården Fotboll.

Djurgården Fotboll och Prioritet Finans har genom åren kommit varandra nära och man har varit del i varandras framgångsrika utveckling. 
– Det känns fantastiskt att vi fortsätter vårt samarbete som nu sträcker sig över tio säsonger. Det har varit en inspirerande resa som vi vill fortsätta att vara med på. Djurgården har, liksom vi på Prioritet Finans, höga ambitioner och är professionella i allt man åtar sig. Det ser man också på de resultat som levererats och på den utveckling som varit sedan 2014. Djurgården är ett föredöme som förening, säger Nils Wiberg, vd Prioritet Finans.

Framgångarna de senaste åren med cupguld, SM-guld och framgångar i Europa är givetvis grädde på moset men sportslig framgång är inte avgörande för Prioritet Finans fortsatta engagemang.

Djurgården Fotboll är en förening för herrar och damer, pojkar och flickor, bredd och elit och man tar ett stort ansvar för omgivningen man verkar i. Genom arbetet med Djurgårdens Skolidrott så arbetar Djurgården Fotboll, tillsammans med Djurgården Hockey, strukturerat och målmedvetet för att sätta barn och ungdomar i rörelse. Detta spelar en stor roll för Prioritets val att samarbeta med Djurgården Fotboll. 
– Den uppsökande idrotten som inspirerar barn och unga till fysisk aktivitet är oerhört viktig. Vår viktigaste drivkraft för att finansiera svensk idrott är att utveckla friska och sunda människor och goda samhällen. Skol IF gör precis just det när man sätter tusentals barn i rörelse och låter dem komma i kontakt med idrotten. Dessutom är Djurgården en jämställd förening med verksamhet för både damer och herrar, vilket är viktigt för oss, säger Nils Wiberg.

Prioritet Finans har jobbat med factoring i över 40 år och hjälper idag mer än 6000 företag med att snabbt förbättra sin likviditet genom sina tjänster fakturabelåning och fakturaköp. En av Prioritet Finans största fördelar är att man köper över 98 procent av alla inskickade fakturor och när du som kund säljer dina fakturor på morgonen har du pengarna samma dag.

Senaste nytt
Fler nyheter