Sportbladet sänder Djurgårdens matcher i Conference League 2022

I dag blev det klart att HNK Rijeka från Kroatien är våra motståndare i Uefa Europa Conference Leagues andra kvalrunda. Nu kan vi med glädje meddela att det blir Sportbladet som sänder våra europamatcher.

I och med att Djurgården slutade på tredje plats i Allsvenskan 2021 är vi kvalificerade för den andra kvalrundan i Uefa Europa Conference League. Turneringen som spelades för första gången 2021 är en av tre turneringar i europeisk klubblagsfotboll; Europa League och Champions League är de andra två.

Vi kan i dag med glädje meddela att rättigheterna till att sända Djurgårdens matcher i turneringen innehas av Sportbladet som utökat sin satsning på Allsvenskan till säsongen 2022.
– Vi har haft en dialog med Sportbladet om rättigheterna till våra matcher och det känns jättebra att en mediaaktör som satsar på Allsvenskan också visat att de vill förlänga den satsningen och följa med Djurgården ut i Europa, säger Djurgårdens vd Henrik Berggren.

Detta är ett samarbete som gynnar oss ekonomiskt, genom att se matcherna på Sportbladet stödjer du Djurgården.

Under onsdagen förkunnade lotten att vi möter HNK Rijeka från Kroatien i vår första kvalomgång i turneringen och matcherna spelas den 21 respektive 28 juli. Preliminärt spelar vi första matchen på bortaplan och den andra matchen på hemmaplan. Avsparkstiderna är antingen 18:45 eller 21:00. Vi återkommed med information kring det så fort vi har den. Läs mer här.

Se matcherna hos Sportbladet

Priset för abonnemanger hos Sportbladet som ger dig tillgång till Djurgårdens matcher kommer att vara 129 kronor för två månader.
Vi ber att få återkomma om fler detaljer kring detta.

Senaste nytt
Fler nyheter