O’Learys Tolv Stockholm inleder samarbete med Djurgården Fotboll

Djurgården Fotboll och O’Learys Tolv Stockholm slår ihop sina krafter för att erbjuda medlemmar en unik upplevelse vid besök på nöjesarenan. 

Med det nya samarbetet får Djurgårdens medlemmar hela 15% rabatt på mat och aktiviteter vid uppvisande av medlemskort, vilket inkluderar en vän. De som väljer att bo på Bo Hotel kan också ta del av denna exklusiva rabatt.

O’Learys Tolv Stockholm, som stolt står under Tele2 Arena, är platsen där din mat- och underhållningsupplevelse når nya höjder. Med restauranger och aktiviteter för hela familjen, inklusive bowling, arkadspel, äventyrsgolf och mycket mer, finns det alltid något för alla. Nu kan Djurgårdens medlemmar njuta av allt detta till reducerat pris.
– Vi på Djurgården Fotboll och O´Learys Tolv Stockholm har under våren diskuterat formerna kring ett samarbete och vi är mycket glada över att nu kunna presentera ett upplägg som tillför ytterligare en dimension till medlemskapet i Djurgården Fotboll. Samarbetet ger våra medlemmar möjlighet att till ett förmånligt pris ta del av en fantastisk nöjesarena med ett brett utbud av restauranger och aktiviteter för hela familjen, säger Daniel Malmgren Affärsområdesansvarig företag & partners.

En uppskattning som är ömsesidig, enligt Albin Rännar, vd Tolv Stockholm
– Vi är glada att välkomna Djurgårdens supportrar till vår anläggning under deras hemmaborg Stockholmsarenan. Alla dagar, både matchdagar (såväl hemma som borta), som andra dagar är du välkommen att äta, dricka och ha kul med våra aktiviteter såsom biljard, shuffleboard, pingis, dart och drejning. Välkomna alla järnkaminer!

Senaste nytt
Fler nyheter