(15 oktober 2014)

Förlängningen av säsongsbiljetter för 2015 har startat och är i full gång. Nästa år ska vi bli bättre på alla plan och vi ska bli fler på läktarna än någonsin. För att vi ska lyckas med detta är du som befintlig säsongare oerhört viktig. Det är du som utgör grunden för hur nästa säsong ska bli. Kan vi i ett tidigt skede se till så att alla ni som stöttat laget under varje match i år även gör det 2015, finns potentialen för att vi når nya höjder både publikt och sportsligt.

 

Förändringar gällande säsongsbiljetter

Djurgården gjorde tillsammans med er supportrar och Deloitte en undersökning för att veta vad ni tycker och vad vi kan förbättra. Med detta som underlag har vi därför justerat antalet kategorier och priser för att göra det enklare. Från och med 2015 kommer vi bara ha sex kategorier jämfört med tio som fanns till denna säsong. Vi kommer att flytta familjeläktaren från nordvästra hörnet och placera alla familjesäsongare i sydöstra hörnet. På Aktiv Sittplats kommer det nu finns ett pris, istället för tre olika. Detta innebär att vissa av er kommer att betala mer medan andra betalar lite mindre.

 

Cupen ingår

Något som har efterfrågats av många är att cupbiljetterna ska ingå i säsongsbiljetten. Du som säsongare kommer till nästa år att ha biljetter till Svenska Cupens gruppspel. Med det nya upplägget för Svenska Cupen med gruppspel innan den allsvenska starten hoppas vi att alla ni säsongare sluter upp för att hjälpa laget vidare till slutspel.

 

Priser

Klicka här för priserna 2015

Klicka här för arenakarta

 

Ordinarie och reducerat pris

Du som är ungdom, student eller pensionär kommer nästa säsong att betala ett lägre pris på dina säsongsbiljetter om du kan styrka detta. Du betalar ungdomspris om du är född 1995 eller senare. Du betalar studentpris om du kan styrka detta genom studentlegitimation, meccenatkort eller studentkort. Du betalar pensionärspris om du kan visa intyg på att du är ålders- eller förtidspensionär. Detta väljer du när du ska betala din säsongsbiljett.

 

Dela upp betalningen på en gruppbokning

Det går bra att dela upp betalningen på er gruppbokning. Du som varit ansvarig loggar in och betalar din plats, väljer till de tillval du vill ha (Typ av biljett, 5050-lott, medlemskap, betalningssätt osv). Välj betala och du får en bekräftelse. Skicka vidare inloggningen till dina vänner. De markerar sin plats och gör sina tillval och fyller i sina personuppgifter. Då kommer Djurgården till säsongen 2016 ha allas individuella uppgifter och de får ett personligt utskick till nästa år.

 

Hur förlänger jag?

Du kommer få hem en folder med alla uppgifter du behöver för att förlänga din säsongsbiljett. Användarnamn och inloggningsuppgifter hittar du på baksidan av foldern. Du loggar in på difbiljetter.se/2015. Har du inte fått hem någon folder kan det bero på att du ingår i en gruppbokning eller för att din adress inte är korrekt. Du kommer då att få e-post med dina inloggningsuppgifter.

Om du inte får vare sig folder eller e-post kontaktar du dif.fotboll@dif.se eller så går du till difbiljetter.se/2015 och fylller i din e-postadress i fältet ”Glömt lösenord”.

 

Sista förlängningsdag är 1 december.

Nyförsäljning för dig som tidigare inte haft säsongsbiljett startar 15 december.