Köp biljett


Djurgården – Kalmar
125-KRONORSMATCHEN!dif_kff_difse
Torsdag 19 maj 19:00 Tele2 Arena

När Djurgården tar emot Kalmar fortsätter vi fira att Djurgårdens IF fyller 125 år. ALLA biljetter till matchen mot Kalmar kostar endast 125 kr styck. Detta oavsett om du köper premiumplatser, långsida, aktiv sittplats, klack eller familj. Ju snabbare du köper biljett, desto bättre platser kan du få.

Här köper du biljett till DIF – Kalmar FF


Djurgården – Helsingborgdif_hif_difse
Söndag 22 maj 17:30 Tele2 Arena

DJURGÅRDSANDANS DAG!

Vårsäsongen på hemmaplan avslutas hemma mot Helsingborgs IF. Avspark 17:30 en söndag hoppas vi innebär att vi samlar hela den stora Djurgårdsfamiljen. Från de äldsta till de allra minsta. Bakom den norra läktaren på Globentorget kommer det innan match vara fyllt med aktiviteter för barnfamiljer som exempelvis hoppborg och skottborg. Vi räknar med mycket folk till samtliga matcher under våren, men mot Helsingborg tror vi på lite mer än vanligt och vill därför rekommendera dig att vara ut i god tid för att få bästa möjliga plats.

Här köper du biljett till DIF – Helsingborg


Biljetter till Djurgården Fotbolls hemmamatcher.

biljetter djurgården fotboll

axs.com och via axs app kan du köpa biljetter dygnet runt till alla matcher som släppts till försäljning.

Så här köper du biljetter till matcher som är släppta till försäljning i AXS

På internet:

Köp biljetter direkt via AXS.com och välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. 

Mobil:

Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén.  Sök på dif i appen och välj match. Läs mer om appen här.  http://www.axs.com/se/features

Biljettkassa:

ServiceCenter vid Globens SkyView, Måndag – Fredag 09.30-18.00, Lördag – Söndag 09.30-16.00

Via telefon:

Callcenter telefon 077-131 00 00, Måndag – Fredag 09.00-18.00, Lördag 10.00-15.00

Biljettkassa matchdag:

Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar två timmar innan avspark men vi rekommenderar alla att köpa förköp så att ni slipper stå i kö vid biljettluckorna

AXS Invite:

AXS Invite gör det möjligt att enkelt och smidigt boka biljetter till dig själv och dina vänner, utan att beställaren behöver betala för allas biljetter. Med AXS Invite kan du köpa dina egna biljetter direkt och samtidigt reservera biljetter åt dina vänner. Inbjudan skickar du enkelt via Facebook eller e-mail.

Vi rekommenderar alla att köpa förköp innan ni kommer till arenan för att undvika köer vid biljettluckorna. Problem i samband med inpassering: Vänd dig till Skyview där du kan få hjälp.


Biljettkategorier

Vuxen: 

Har du fyllt 20 år räknas du som vuxen.

Barn:

Barn upp till 6 år (födda 2009-2015) går in gratis i vuxens sällskap och sitter i knät. Vill man ha en egen plats till sitt barn får man köpa en biljett.

Ungdom:

Mellan 7-19 år räknas du som ungdom (född 1995-2008).

Student:

För studenter krävs ett uppvisande av giltigt CSN- eller Mecenatkort vid inpassering.

Pensionär:

Du kan nyttja pensionärsrabbatten när du fyllt 65 år eller vid uppvisande av pensionsbevis vid inpassering.

  

Publik med funktionshinder

Biljettköp: Telefon: 077-131 00 00.

Entréer: Handikappanpassade ingångar C och I på det stora entréplanet. Hissar från markplan till entréplan kan tas från det sydvästra och nordvästra hörnet.

Handikapparkering: I parkeringsgaraget som nu är öppet under arenan finns fasta handikapplatser i den södra respektive norra ändan. Hiss finns från garaget och upp på brickan på det stora entréplanet där man tar sig till den entré som står på biljetten. På markplan finns inga privata parkeringsplatser men däremot avlastningsplatser längs med hela den västra sidan mot Slakthusområdet.

 

Allmän information

Entréerna öppnar 1,5 timme innan avspark

Djurgården har souvenirförsäljning utanför arenan på matchdagar mellan Tele2 Arena och Globens entré 6 från två timmar innan avspark och efter matchen.

Mat och dryck: Barer, kiosker, fastfood och mobila enheter finns öppna på alla plan.

Parkering: Arenagaraget under arenan med 650 P-platser.

Rökning: Rökrutor öppnas i paus. Rökning inne på arenan är ej tillåtet.

Service och säkerhet: Två SLO:er finns på plats som kan kontaktas om du vill framföra synpunkter och idéer under arrangemanget samt önskemål för kommande matcher. Publikvärdar finns vid alla läktare med publik och dessa kan kontaktas för hjälp och information. Ordningsvakter finns på plats för eventuella säkerhetsrelaterade uppgifter.

Barnvagnar: Får ej tas med in på Tele2 Arena. Barnvagnsparkering finns längs med den nordöstra och sydöstra kurvan. Ta med eget lås om du vill låsa fast barnvagnen.

Klistermärken: Klistermärken som sätts upp på arenan i samband med matcherna tas bort direkt efter varje match och kostnaden för borttagandet på hemmasektioner faktureras Djurgården.

Insamling till tifo: Sofialäktaren TIFO genomför insamlingar i samband med våra hemmamatcher.

Tele2 Arena Appen: Här finner du en app som hjälper dig att hitta rätt på arenan och mycket annat. http://www.globearenas.se/vara-arenor/tele2-arena/tele2arena-appen