Priser säsongsbiljetter

Sektion Medlem Ordinarie
B, E, O rad 5-20
B, E, O rad 1-4
A, P, F
G
L, M, N – Klack
H, K
R-Z
3800 kr
3400 kr
2700 kr
2200 kr
1300 kr****
1000 kr
800 kr
4500 kr
4100 kr
3400 kr
2900 kr
2000 kr
1700 kr
1500 kr

Ungdomar och studenter*/**

A, P, F
G
L, M, N – Klacken
1700 kr
1300 kr
1000 kr****
2400 kr
2000 kr
1300 kr

Pensionärer***

A, P, F
G
1700 kr
1300 kr
2400 kr
2000 kr

Priserna är inklusive 6 % moms och Ticnets serviceavgifter.

*Ungdom
Dessa biljetter kan endast köpas av dig som är född 1992 eller senare. När biljetterna hämtas ut måste du kunna uppvisa giltig legitimation. Har du betalat medlemspriset ska du även kunna uppvisa ett giltigt medlemskort i Djurgården Fotboll.

**Student
Dessa biljetter kan endast köpas av studenter. När biljetterna hämtas ut måste du kunna uppvisa CSN-kort, studentkort eller mecenatkort samt giltig legitimation. Har du betalat medlemspriset ska du även kunna uppvisa ett giltigt medlemskort i Djurgården Fotboll.

***Pensionär
Dessa biljetter kan endast köpas av pensionärer. När biljetterna hämtas ut ska giltig legitimation samt bevis på ålderspension kunna uppvisas. Har du betalat medlemspriset ska du även kunna uppvisa ett giltigt medlemskort i Djurgården Fotboll.

****L, M, N – Klack
För att utnyttja det förmånliga klackerbjudandet på sektion L, M och N ska du vara medlem i Järnkaminerna 2012, du kan bli medlem i samband med säsongskortsutlämningen.

Under säsongen förbehåller Djurgården sig att dra in säsongsbiljetter som utnyttjas av personer som inte är berättigade rabatter för studenter, ungdom eller pensionärer.

I februari 2012 är det redan fler som har köpt säsongsbiljetter än 2011. En nyhet är att vi inför prisklasser för ungdomar, studenter och pensionärer. Medlemmar i Djurgården Fotboll får givetvis köpa säsongsbiljetter till medlemspris. Tillsammans med Järnkaminerna gör vi en rejäl satsning för att öka försäljningen av säsongsbiljetter i klacken. Köper du det förmånliga klackerbjudandet på sektion L, M och N krävs det medlemskap i Järnkaminerna. Alla som köper säsongsbiljett 2012 får förtur till köp av säsongsbiljett 2013.

Försäkra dig om ”Din plats på arenan” 2012 genom att köpa säsongsbiljett så har du din fasta plats på hemmamatcherna i Allsvenskan. Är du medlem i Djurgården Fotboll betalar du medlemspriset och får även förmånliga erbjudanden under 2012.

Det är som alltid stort tryck på de bästa platserna så vill du försäkra dig om en bra plats på Stadion så är det säsongsbiljett som gäller.

* Alla företagare som hade säsongsbiljett 2011 kommer också att bli kontaktade via brev/telefon. Har du några frågor kring företagsbiljetter med hospitality, kontakta oss via e-post event@dif.se

Nya typer av säsongsbiljetter
2012 inför vi tre nya typer av säsongsbiljetter. Ungdom, Student och Pensionär erbjuds nu förmånliga priser på säsongsbiljetter på utvalda sektioner. Dessa säsongsbiljetter kan köpas på dif.se, men då betalar man ordinarie pris för att sedan kontakta oss så gör vi omedelbart en kreditering till ert betalkort. Ungdoms och studentbiljetter i klacken kan köpas direkt i butiken på Nybrogatan 20. Har du frågor kring de nya pristyperna kontakta oss på dif.fotboll@dif.se.

Priskategorier
Säsongsbiljetterna är uppdelade i två priskategorier: medlem Djurgården Fotboll och ordinarie pris. Nedan reder vi ut begreppen.

Medlem Djurgården Fotboll
Är du medlem i Djurgården Fotboll betalar du medlemspriset på säsongsbiljetten. Det innebär att du ska kunna visa upp ett giltigt medlemskort vid biljettutlämningen i mars. Medlemskortet ska gälla minst till och med april 2012, så se till att förlänga dit medlemskap redan nu om det går ut under våren. Du som är medlem kan endast köpa en säsongsbiljett till medlemspris. För att utnyttja det förmånliga klackerbjudandet på sektion L, M och N ska du vara medlem i Järnkaminerna 2012, du kan bli medlem i samband med säsongskortsutlämningen.

Ordinarie pris
Du som inte är medlem i Djurgården Fotboll eller vill köpa säsongsbiljett genom företaget betalar du ordinarie pris. Ange ditt personnummer vid betalningen. Vid biljettutlämningen ska du kunna legitimera dig. Vill du köpa säsongsbiljetter med hospitality mot faktura? Kontakta Djurgårdens Fotboll Försäljning AB på event@dif.se. Har du tidigare år haft säsongsbiljetten på företaget kontaktas du av oss i november/december.

Frågor och svar – så skaffar du säsongsbiljett

Jag hade inte säsongsbiljett 2011. Hur beställer jag säsongsbiljett 2012?
Hitta en ledig plats, fyll i bokningsformuläret och betala säsongsbiljetten direkt på hemsidan.

Hur beställer jag säsongsbiljett 2012 i klacken?
Säsongsbiljetterna på sektion M och N är slut. Nu fyller vi sektion L med klack också. Betala in 1300 kronor på BG 5724-6092 (betalningsmottagare Djurgårdens Elitfotboll AB). Är du född 1992 eller senare betalar du 1000 kronor. Skriv namn, adress, telefon, e-post och personnummer samt att du vill ha plats i klacken på sektion L. Får du inte plats med alla uppgifter kan du mejla kompletterande uppgifter till dif.fotboll@dif.se. Det går givetvis också bra att betala direkt med betalkort eller via Internetbank på dif.se. Det går också bra att köpa direkt i butiken på Nybrogatan 20. För att utnyttja det förmånliga klackerbjudandet på sektion L ska du vara medlem i Järnkaminerna 2012, du kan bli medlem i samband med säsongskortsutlämningen.

Jag hade säsongsbiljett 2011, men vill ha en bättre plats. Hur gör jag?
Titta kontinuerligt på hemsidan om det finns bättre platser lediga som du vill byta till. Finner du platser så mejla dif.fotboll@dif.se med dina önskemål så ska vi försöka tillgodose dem.

Glöm inte att:

• Hade du säsongsbiljett 2011 är sista betalningsdag för att behålla din plats lördagen den 31 december. Betalning görs till BG 5724-6092 (betalningsmottagare Djurgårdens Elitfotboll AB). Ange plats och namn vid betalningen. Du kan också betala din plats direkt på dif.se från den 25 november.
• Du måste vara medlem i Djurgården Fotboll för att kunna utnyttja förmånen att köpa säsongsbiljett till medlemspris. Ett medlemskort berättigar till köp av en säsongsbiljett till medlemspris.
• För att utnyttja det förmånliga klackerbjudandet på sektion L, M och N ska du vara medlem i Järnkaminerna 2012, du kan bli medlem i samband med säsongskortsutlämningen.
• Se till att förlänga ditt medlemskap i Djurgården Fotboll under februari så att du hinner få ditt nya medlemskort innan biljettutlämningen i mars. Det gör du enkelt här på dif.se.
• Säsongsbiljetter för företag bokas via Djurgårdens Fotboll Försäljning AB på event@dif.se.
• Säsongsbiljetten kommer inte att skickas hem till dig. Du måste själv hämta den på Stadion den 10 mars i Torben Grutsalen på Stadion. Mer information kommer i februari på dif.se.
• Ticnet tar ut en serviceavgift på 10-35 kronor/matchbiljett, en serviceavgift som Djurgården inte kan påverka.
• Alla biljettpriser är inklusive 6 % moms.