Företag

Djurgården Fotboll förnyar partnerskapet med Corpay

  • Företag
  • 28 mars 2024

Corpay fortsätter som exklusiv FX-partner för DIF Fotboll.

Vi på Djurgården Fotboll är glada över att tillkännage förnyelsen av partnerskapet med det globala betalningsvarumärket Corpay Cross-Border som vår exklusiva leverantör av valutalösningar.  

Genom det fortsatta partnerskapet kommer våra supportrar, sponsorer och lokala företag* att fortsätta dra nytta av att få tillgång till och använda Corpays innovativa lösningar för att hjälpa dem att minska valutaexponeringen i sina dagliga affärsbehov.
– När den allsvenska säsongen snart drar igång är vi stolta över att fortsätta stödja Djurgårdens IF som deras exklusiva FX-partner.  Corpay-teamet har byggt upp en bra arbetsrelation med föreningen och vi ser fram emot ännu en spännande säsong tillsammans, säger Brad Loder, Vice President, Cross-Border Marketing, Corpay Cross-Border Solutions.

En uppskattning som är ömsesidig, enligt Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners på DIF Fotboll.
– Vi är väldigt glada att fortsätta vårt samarbete med Corpay. Corpay är en garant för trygga och säkra transaktioner på en den internationella marknaden där Djurgården Fotboll är verksamma. Med fler och större transaktioner med utlandet så är det av största vikt att vi vet att allt fungerar och går rätt till, förklarar  Daniel.

 

Om Corpay

Corpay (NYSE: CPAY) är ett globalt betalningsföretag inom S&P500 som hjälper företag och konsumenter att betala utgifter på ett enkelt och kontrollerat sätt.  Corpays utbud av moderna betalningslösningar hjälper kunderna att bättre hantera fordonsrelaterade kostnader (t.ex. bränsle och parkering), resekostnader (t.ex. hotellbokningar) och leverantörsskulder (t.ex. betalning av leverantörer).  Detta resulterar i att våra kunder sparar tid och i slutändan spenderar mindre.

Globala företag och institutioner litar på våra Corpay Cross-Border-lösningar för att hantera sina internationella betalningar, genomföra strategier för att hantera sina valutarisker och stödja sin tillväxt runt om i världen. Vi strävar efter att leverera oöverträffad service och expertis när det gäller att flytta pengar globalt.

Corpay - Betalningar på ett enkelt sätt. För mer information besök www.corpay.com

* Med förbehåll för kredit- och efterlevnadsgodkännande från det relevanta Corpay-företaget.  

 

Corpay Kontakt:

Brad Loder
VP, Cross-Border Marketing
(647) 627-6635
[email protected]

 

Senaste nyheter

Relaterat