Företag

Sjönära blir officiell partner till DIF Fotboll

  • Partners
  • Företag
  • 18 apr 2024

Ett uppskattat samarbete förlängs och fördjupas ytterligare när Sjönära nu växlar upp som officiell partner till Djurgården Fotboll.

Vi kan med glädje konstatera att Sjönära nu stärker sitt samarbete med Djurgården Fotboll. Efter ett inledande år i Affärsnätverket växlar Sjönära nu upp till att även bli officiell partner.
– Sjönära Fastighetsmäklare är glada att ytterligare fördjupa vårt samarbete med Djurgården fotboll och dessutom vara en del av deras mycket fina affärsnätverk. Vi ser fram emot att utbyta erfarenheter och affärsmöjligheter med övriga i nätverket och vara en del av den Djurgårdsanda som finns även i nätverket. Det kallas Djurgårdsfamiljen av en anledning och vi i Sjönära känner en stor stolthet att få vara en del av Djurgården Fotboll framåt och den resa hela föreningen, alla supportrar och partners fortsätter på, säger Johan Vogel, delägare och grundare av Sjönära Fastighetsmäklare.

En uppgradering som även gläder Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners DIF Fotboll.
– Det är oerhört roligt att Sjönära väljer att utöka sitt samarbete med Djurgården Fotboll och nu blir officiell partner.  Med sin unika lokalkännedom och närhet är man det naturliga valet för alla som ska köpa eller sälja en sjönära fastighet, konstaterar Daniel.

Sjönära arbetar sedan 2006 med försäljning av både fritids- och permanentbostäder längs Stockholms kust och i Mälaren och är marknadsledande inom sitt segment med en unik kunskap om allt som rör det Sjönära. De fyra kontoren, från Dalarö i söder till Norrtälje i norr täcker in den hela skärgården och kusten så att Sjönära kan vara både lokala och heltäckande.

Senaste nyheter

Relaterat