Företag

Träning på delle Alpi

  • 9 aug 2004

Djurgården tränade idag på Juventus hemmaplan, Stadio delle Alpi.

Träningen varade från klockan åtta till lite efter nio. Kjell Jonevret tyckte det var en upplevelse
- Ja, det var kul och inspirerande. En häftig arena, stort, det ekade lite när man skrek. Det var häftigt att komma in där och jag tro att spelarna tyckte det samma, berättar Kjell.

Träning på delle Alpi
Hur var träningen då?
- Den var bra. Vi körde en dryg timme, inte något märkvärdigt sådär, men jag tyckte att alla såg fokuserade och bra ut. Det såg inte ut som någon hade ont någon stans direkt utan alla såg glada ut.

Vad ägnade ni er åt på träningen?
- Det var mycket dåliga inlägg, haha. Nej, allvarligt så var det mycket passningar och försök att få igång fötterna. Vi hade lite inläggsövningar också och sedan spelade vi en stund på slutet.

Skadeläget?
- Vad som inte var bra på träningen var att Andreas Johansson hade ont i ryggen, han kunde inte träna idag, det var ju synd. Men förhoppningsvis är han klar till matchen i morgon, det är ju 24 timmar kvar nästan, så vi får hoppas på det. Vi har ju haft en del skador, så jag ville se hur Sölvi Ottesen och Sören Larsen såg ut, men de verkade ju helt friska båda två. De körde på bra bägge två och kan vara aktuella för spel i morgon.

Kom bara!!!
Så Sören Larsen kan vara aktuell för spel i morgon?
Ja, varför inte? Visst, han är ju inte matchtränad, så startelvan är väl inte aktuell. Men ett inhopp är inte omöjligt. Vi har inte pratat om det än, men det är inte omöjligt.

Efter träningen åt man middag, åter igen pasta, och papper om Juventus delades ut. Kjell och Stefan har skrivit lite om Juventus spelare och ger lite små tips inför matchen. Spelarna skall läsa på innan de somnar för att få en bild av laget de skall möta. Sedan träffas man i morgon klockan 9.15 och går igenom hur man själva skall spela. Efter detta väntar en stängd träning på okänd plan, förhoppningsvis vet i alla fall busschauffören var den ligger.

Kjell, hur blir spelbilden i morgon?
- Vad säger man? Full fart framåt, håll tätt bakåt!!

Summering av skadeläget
Andreas Johansson har ont i ryggen, tränade inte idag men spelar förhoppningsvis i morgon.
Sölvi Ottesen frisk från sina ljumskproblem, matchotränad men klar för spel.
Sören Larsen frisk men matchotränad, troligtvis klar för spel.
Skadade: Niklas Rasck, Stefan Bergtoft
Sjuk: Geert den Ouden

Avbytarbänk med klass
Övrigt
Avbytarbänkarna på Stadio delle Alpi måste vara något av en Bergtoft-favorit. Ferrarimodell, fodrade och med en ratt som man kan fälla tillbaks ryggstödet med. Världsklass!!!



Jonas Riedel © DIF Fotboll

Senaste nyheter