Vinn matchtröjor från senaste derbysegern

Nu har du chans att vinna Aslak Witrys, Haris Radetinacs, och PK Bråtveits matchtröja från derbyt mot AIK.

Under den här säsongen som tills vidare spelas i avsaknad av publik har vi tagit fram vad vi kallar Stödbiljetter som du som Djurgårdare kan köpa. Stödbiljetterna är fiktiva biljetter till våra hemmamatcher på Tele2 Arena som kostar 50 kronor vardera. Efter varje hemmamatch för herrarna har vi sedan lottat ut både matchtröjor från guldsäsongen 2019 och biljettpaket till kommande hemmamatcher inför publik.

Inför derbyt mot Hammarby på söndag är det just derbytröjor som ligger i potten, nämligen från förra veckans match mot AIK där vi ju stod som segrare med 1-0. De tröjor du kan vinna är de som Aslak Witry, Haris Radetinac, och PK Bråtveit bar under matchen.

Aslak Witry som stod för frisparken till 1-0.
PK Bråtveit som stod för flera avgörnade räddningar, inte minst på Sebastian Larssons frispark.
Haris Radetinac som är meste derbyspelare i Djurgården med 16 derbyn (tillsammans med Elliot Käck, Jesper Karlström, och Jacob Une Larsson. Kevin Walker har spelat 15 derbyn).

Dessutom ligger sju stycken biljettpaket i potten av det som ska lottas ut bland er som swishar stödbiljetter fram till och med söndag klockan 23:59.

För att delta i lotteriet swishar du en eller flera Stödbiljetter till 123 567 72 08. Ju fler biljetter du köper ju fler vinstchanser får du. Vinnarna utses på måndag.

Tack för att du stödjer Djurgården även under dessa tider när publik inte tillåts på matcherna! Läs mer om Stödbiljetter och hur du kan stödja Djurgården Fotboll på DIF.se/Tillsammans.Senaste nytt
Fler nyheter