DIF möter indiska damlandslaget

Den 23 oktober gästar det indiska damlandslaget Stadion för en träningsmatch.

Efter att Djurgården tagit sig an Kristianstad hemma på Stadion på lördag väntar ett uppehåll i OBOS Damallsvenskan och några DIF-spelare lär försvinna iväg på landslagsuppdrag. Samtidigt kommer ett helt landslag hit till Stockholm när det indiska damlandslaget, med Thomas Dennerby som förbundskapten, gästar Stadion för en träningsmatch lördag den 23 oktober.
– Vi ser fram emot att möta det indiska damlandslaget under uppehållet och kommer att ställa upp med bästa möjliga lag, även om det kan innebära att vi eventuellt har några spelare borta på landslagsspel som till exempel  Portia Boakye, Linda Motlhalo och Nellie Lilja. Men det är väldigt kul att vi får en match med internationell karaktär. Vissa spelare har inte fått uppleva A-landslagsspel men får nu spela mot internationellt motstånd ändå. Det är dessutom extra kul att få göra det på Stockholms Stadion och ambitionen är att matchen kickar igång den 23 oktober klockan 15.00, berättar sportchef Jean Balawo som kommer att få se en svensk coachning av motståndarlaget.
– Indien har ju Thomas Dennerby som förbundskapten och har precis dragit igång en satsning på damlandslaget och F17-landslaget som har gått bra där de har börjat vinna matcher nu. Indien kommer att möta Hammarby först den 18 oktober och sedan oss den 23 oktober så det här blir en rolig och intressant match för oss.

Information om biljetter till matchen kommer framåt på dif.se och säsongskortsinnehavare för damerna kommer att kunna se matchen gratis.

Senaste nytt
Fler nyheter