FAQ

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor rörande biljetter och säsongskort.

Jag har läst hela denna FAQ och har ytterligare frågor angående säsongskort, vart vänder jag mig? Kontakta oss på biljetter@dif.se eller på telefon 0722-48 1891.

När pågår försäljningen av säsongskort? 28 november-18 januari pågår förlängningen av säsongskort för de som hade 2018. 25 januari startar försäljningen av säsongskort för alla.

När skickas förlängningslänken ut? Den skickas ut 28 november. Kontakta Djurgården 29 november om du inte fått länk till din mejl för att förlänga ditt säsongskort.

Jag hade säsongskort 2018, men vill byta plats. Hur gör jag? Då förlänger du inte ditt säsongskort utan väntar tills nyförsäljningen startar 25 januari.

Jag hade säsongskort 2018, men vill byta plats. Hur gör jag för att inte riskera att bli av med min nuvarande plats om jag inte hittar någon plats jag hellre vill ha den 25 januari? Då förlänger du ditt säsongskort på nuvarande platser innan 18 januari och sparar din bokningsbekräftelse. Sedan går du in den 25 januari och ser om det blivit några platser lediga som passar dig. Hittar du platser du hellre vill ha så bokar du upp platserna och väljer betalning mot faktura. När du fått din bokningsbekräftelse, så kontaktar du biljetter@dif.se med dina två bokningsnummer (finns på bokningsbekräftelsen). Då justerar vi betalningarna och flyttar er till era nya platser och släpper upp de gamla till försäljning.

Måste jag vara medlem i Djurgården Fotboll för att köpa säsongskort? Ja, medlemskap i Djurgården Fotboll måste man teckna i samband med köp av säsongskort. Medlemskapet löper 12 månader från det att du betalar. Är du medlem sen tidigare förlängs ditt medlemskap 12 månader från det att det löper ut. Köper du säsongskort i klacken så ska du vara medlem i Djurgården Fotboll och/eller supporterföreningen Järnkaminerna. Medlemskap i Järnkaminerna 2019 kan du teckna i samband med att du köper ditt säsongskort. Medlemskap i Järnkaminerna gäller kalenderår.

Vad är MittDIF? Djurgården har MittDIF som finns på https://difbiljetter.se/minasidor/. Där uppmanar vi alla djurgårdare att registrera ett konto och se till att kontaktuppgifter är uppdaterade. Där kan man se information om medlemskap och säsongskort. Mina sidor är under utveckling. Här kommer det kontinuerligt olika erbjudanden under säsongen.  

Var hanterar jag mina biljetter jag köpt? Alla biljetter som du köper 2019, säsongskort och lösbiljetter hanterar du på ditt konto i biljettsystemet AXS. Den sida där man kan hantera, skicka vidare biljetter och skriva ut nya är http://diffotboll.ebiljett.nu. Från och med februari/mars kommer du kunna se köpta säsongskort och lösbiljetter på ditt konto.

Jag har flera säsongskort bokade i mitt namn. Jag vill nu dela upp mina platser så att var och en i mitt sällskap betalar för sin plats. Hur gör jag? Börja med att logga in med de inloggningsuppgifter som skickats ut via mejl. Bocka för den plats du ska ha och fullfölj betalningen. Sedan skickar du användarnamn, lösenord och länk till dina vänner som bockar för den plats de ska betala och det är viktigt att de fyller i alla sina egna uppgifter innan de betalar, så att platsen registreras och all information hamnar rätt.

Är säsongskortet personligt? Nej, säsongskortet är inte personligt. Får du förhinder att gå på en match så kan du enkelt och smidigt skicka vidare din biljett genom att logga in på http://diffotboll.ebiljett.nu.

Vad finns det för tillval när jag köper mitt säsongskort? Utöver medlemskap i Djurgården, så kan du vid köp av säsongskort göra följande tillval: Säsongskort OBOS Damallsvenskan för 400 kr (Ordinarie pris 700 kr). Medlemskap i supporterföreningen Järnkaminerna.

Ingår biljetter till Svenska Cupen i säsongskortet? Ja, de två gruppspelsmatcherna på hemmaplan ingår om du köper ditt säsongskort innan 31 december 23:59.

Hur får jag mina biljetter till Svenska Cupen? Under februari kommer vi att aktivera ditt konto för 2019 i biljettsystemet AXS. När det är aktiverat kommer du att få e-post med information om hur du loggar in. När du loggat in första gången kommer du att hitta dina biljetter till Svenska Cupen som du kan skriva ut eller plocka upp i mobilen.

Vad är reducerat pris? Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär. Ungdom gäller för dig som är född 1999 eller senare. Är du pensionär måste du kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär. Är du student måste du kunna styrka detta med Mecenatkort.

Vid vilken ålder måste man köpa biljett? Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. De sitter i knät. Alltså måsta alla från 7 år köpa biljett.

När får jag tillgång till att hantera mina biljetter i biljettsystemet AXS? Under februari aktiverar vi ditt konto och dina biljetter till Svenska Cupen kommer du att hitta på kontot när det är aktiverat. Biljetterna till matcherna i Allsvenskan kommer du att få på ditt konto under mars.

När får jag mitt säsongskort hemskickat? Säsongskorten till Allsvenskan skickas ut under mars månad.

Vilka betalningsalternativ finns det för säsongskort? Du kan betala med Swish. Du kan betala mot faktura. Du kan dela upp fakturan på en till sex månader.
Säsongskortsförsäljningen pågår Köp säsongskort