Djurgårdsbutiken

Välkommen till Sveriges snyggaste souvenirbutik i Globen Shopping! En gemensamt ägd butik av Djurgården Fotoll och Djurgården Hockey!

Öppettider för Djurgårdsbutiken i Globen Shopping:

Vardagar 11-18
Lördagar 11-16
Söndagar Stängt

Du hittar Djurgårdsbutiken i Globen Shopping. Vid McDonald’s/Dressman tar du rulltrappan en våning ner. (Karta hittar du längst ned på denna sida).

Besök onlineshopen för SM-Guldet 2019!

Länk till butikens hemsida!


DJURGÅRDSBUTIKEN – EN SUCCÉ TACK VARE ALLA ER!
Djurgårdsbutiken vill rikta ett stort tack till alla er fantastiska Djurgårdare som varit förbi oss sedan butiken slog upp portarna. Det är tack vare er som butiken har varit otroligt framgångsrik sedan öppningen.

Gemensamt ägande från fotbollen och hockeyn
Djurgården Fotboll och Djurgården Hockeys souvenirförsäljning är sedan sommaren 2017 samlad under namnet Djurgården Merchandise HB. I styrelsen för Djurgården Merchandise ingår Jenny Silverstrand och Henrik Berggren (VD för hockeyn respektive fotbollen) samt ytterligare två personer vardera från fotbollen och hockeyn, totalt sex personer.

Den Nya Djurgårdsbutiken är ett av flera områden där Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll har valt att fördjupa samarbetet mellan de två föreningarna. Den nya Djurgårdsbutiken ägs till 100% och med lika stora andelar (50/50) av hockeyn och fotbollen. Även de båda föreningarnas e-handel (www.difshop.se) och souvenirförsäljningen på Hovet/Globen och Tele2 Arena ligger nu under samma tak.

Är du medlem i Djurgården Fotboll eller Hockey har du 10% rabatt på hela utbudet, gäller ordinarie pris.

Varmt välkommen till Djurgårdsbutiken!

STORT TACK TILL

I butiken uppmärksammar vi alla Djurgårdens SM-guld genom tiderna, vår värdegrund och våra framgångsprinciper samtidigt som ett antal av våra Djurgårdsprofiler fått sina namn ingraverade och förgyllda i det vackra klinkergolvet.

För att göra detta möjligt i Den Nya Djurgårdsbutiken har ett antal familjer och företag bidragit till att ge butiken den extra guldkant som den nu har fått.

Tack till familjerna Alexander af Jochnick, Johan Edfeldt, Tommie Lindberg, Jan Ståhlberg, Rolf E Tjärnlund, Peter Westford samt supporternätverket DNA. Ett särskilt tack till Kakelspecialisten som utan kostnad levererat butikens fina klinkergolv.

Hitta till Djurgårdsbutiken