Djurgårdsbutiken

Handla dina Djurgårdskläder och souvenirer i butiken, på arenorna eller på DIFbutiken.se

Djurgårdsbutiken håller öppet följande tider:


Mån-fre 10-19
Lör 10-17
Sön 11-17

Måndag den 13 mars stänger butiken kl.16.00


Våra nya lokaler hittar du mellan Stadium och H&M på plan 3 i den södra änden av Globen Shopping.

HANDLA ONLINE på DIFbutiken.se

DJURGÅRDSBUTIKEN – EN SUCCÉ TACK VARE ALLA FANTASTISKA DJURGÅRDARE!
Djurgårdsbutiken vill rikta ett stort tack till alla er fantastiska Djurgårdare som handlar och handlat hos oss sedan butiken slog upp portarna sommaren 2017. Vår målsättning är att erbjuda en trivsam butiksmiljö där alla i Djurgårdsfamiljen skall kunna hitta något som passar både smak och plånbok. 
 
Den 12 mars 2022 skrevs sedan nästa kapitel i butikens historia då vi flyttade Djurgårdsbutiken till en större lokal, granne med H&M och Stadium.
 
Ett både spetsigt och brett sortiment som passar många
Vi gör hela tiden vårt bästa för att du skall hitta schyssta produkter från fotbollens och ishockeyns partners adidas och CCM samt från alla övriga leverantörer som vi utvecklar souvenirprodukter tillsammans med.
När det gäller kläder så har vi det du behöver för såväl läktaren som jobbet, plugget eller för träning. Vi har också gott om souvenirprylar som du handlar lika smidigt på nätet, DIFbutiken.se, som i butiken. 
 
När representationslagen spelar så säljer vi även utvalda delar av vårt sortiment på Hovet, Globen, Stockholms Arenan/Tele2 och härliga Stockholms Stadion.  

Gemensamt ägande, fotbollen och hockeyn, 50/50
Djurgården Fotboll och Djurgården Ishockey bedriver sedan 2017 souvenirförsäljningen i en samägd verksamhet med namnet Djurgårdens Merchandise Handelsbolag (DMHB). I styrelsen för Djurgårdens Merchandise ingår lika många representanter från båda föreningarna. Verksamhetsansvarig för DMHB är Tommie Lindberg. 
 
DMHB är ett av flera områden där fotbollen och hockeyn har valt att fördjupa samarbetet mellan de två föreningarna. Ett annat aktuellt område är föreningen Djurgårdens Skolidrottsförening (Skol IF) som arbetar aktivt på många av Stockholms grundskolor med att sätta skolbarn i rörelse.
 
Varmt välkommen till Djurgårdsbutiken!
 
TILL DIFbutiken.se


 

Hitta till Djurgårdsbutiken