Uddamålsvinst mot Helsingborg Södra

• 29 mars 2000

Djurgården fortsätter att varva hårda träningspass med matcher nere i Westerboork i Holland. På torsdagskvällen blev det seger med 3-2 (2-2) mot division II-laget Helsingborg Södra i årets tredje gräsmatch . - Vi bjöd på två mål och spelade för omständligt i den första halvleken, men i den andra blev det bättre och vi borde ha gjort fler mål, sa DIF-tränaren Sören Åkeby efter matchen. "Snuffe" fick se sitt lag träffa ribban och bränna ett par klara chanser innan vänsterforwarden Pierre Gallo hittade rätt och kunde avgöra. Djurgår´ns mål i den första halvleken gjordes av Abbe Barsom och Samuel Wowoah. - Pierre Gallo såg bra ut liksom Lucas Nilsson som spelade högerback. Helsingborg Södra hängde inte med mot slutet, sa Åkeby som även plussade för unge mittbacken Umut Cesmelis insats. Djurgårdens lag: Shaaban (Touray 45) - Nilsson, Cesmeli, Karlsson - Bergtoft, Wowoah, Dorsin, Barsom - Zunda, Sundström, Gallo