Klar seger för U21

• 1 aug 2011

5-1 mot Brage ger förhoppningar om en plats i slutspelet. Djurgården vann den viktiga matchen mot Brage i U21-allsvenskan. Djurgården startade matchen lite trevande, men allt eftersom halvleken gick släppte det rejäl. 1-0 gjorde Joakim ”Kimmen” Alriksson på ett kanonskott efter kanske tio passningar inom laget. 2-0 gjorde Kimmen på straff och Mecconens 3-0 kom på en retur efter en ribbträff från Kimmen. Det två avlutande målen var samarbeten mellan Trimi Makolli och Christer Youssef som passade och sköt varit av dem.    - Första halvlek är riktigt bra efter en trevande start. A-lagsspelarna visar vägen och U21-spelarna höjde sig rejält jämfört med matchen mot Sundsvall. I dag gör vi mål på de chanser vi skapar, det har vi haft lite svårt med ibland, menade tränaren Anders Johansson. Tabellen i U21-allsvenskan är en komplicerad historia i och med att lagen har så olika antal spelade matcher, men nu lever slutspelschansen på allvar. Du hittar tabellen här >> U21-allsvenskan Djurgården-Brage 5-1 (4-0) 1-0 Joakim Alriksson (24) 2-0 Joakim Alriksson (34, str) 3-0 Rtawi Mecconen (40) 4-0 Christer Youssef (42) 5-0 Trimi Makolli (60) 5-1 (86) Laget Khalil Bergström (k), Ceesay, Jarl, Sparrdal Mantilla Mecconen, Ekong, Alriksson, Perovuo Makolli, Youssef (Peter Nymann Mikkelsen utgick från den presentetade startelvan innan matchstart på grund av sjukdom) Byten 46: Ceesay ut – Tibbling in 70: Youssef ut – Matic in 75: Bergström ut – Kasa in 75: Mecconen ut – Strand in Jonas Riedel