100 förmånliga paket med matchtröja plus två biljetter

Förmånligt erbjudande i begränsad upplaga inför Matchtröjans Dag på söndag.

På söndag tar Djurgården emot Malmö FF i en allsvensk seriefinal på Tele2 Arena. Förutom den sportsliga laddningen är det även Matchtröjans Dag. Vi uppmanar alla som har en matchtröja att bära denna på söndag, och för dig som inte har en eller går i tankar om att köpa en ny har vi tagit fram ett förmånligt erbjudande i begränsad upplaga.

Från och med torsdag den 11 juli får de 100 första som köper ett exemplar av Djurgårdens förstaställ (antingen utan tryck eller med Players Edition med partner-loggor på) två biljetter till Malmö-matchen på köpet.

Värdet för dessa biljetter är 400 kronor och platserna biljetterna gäller för är på västra övre läktaren, i kurvan mot den norra kortsidan (alltså mot Globen Shopping).

De 100 första kunderna som köper en matchtröja i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping från och med klockan 10:00 torsdagen den 11 juli får alltså två matchbiljetter till seriefinalen söndagen den 14 juli klockan 17:30 på Tele2 Arena. 

Erbjudandet gäller 2019 års blårandiga matchtröja i vuxenstorlekar, XS-3XL. 

Pris 749 kronor, Players Edition 1 099 kronor. Medlemmar i Djurgården Fotbolll har 10% rabatt.

Klicka här för att komma till Djurgårdsbutiken och se tröjan, men själva köpet måste alltså ske i den fysiska butiken i Globen Shopping där du också får biljetterna direkt i handen.

Nästa hemmamatch är seriefinalen mot Malmö FF på Tele2 Arena söndagen den 14 juli klockan 17:30. Köp biljetter här!

Senaste nytt
Fler nyheter