Dags att anmäla till Knatteskolan

I år välkomnar vi pojkar och flickor födda 2012 och 2013 till vår populära Knatteskola.

I Knatteskolan introduceras spelarna till fotbollens magiska värld i den bästa av fotbollsklubbar; Djurgården IF - Stockholms Stolthet. Efter avslutat deltagande i Djurgårdens knatteskola hoppas vi ha startat ett livslångt intresse till fotbollen i allmänhet och till DIF i synnerhet. Spelarna kommer i Knatteskolan få lära sig de grundläggande tekniska baskunskaperna, men även vad lagsport är och hur man är en bra lagkamrat på planen, enligt våra värdeord Glädje, Värdighet, Respekt - Alltid Oavsett.

När: Knatteskolan startar direkt efter påsk, 23:e och 24:e april och pågår till v.23 innan det är sommarlovsuppehåll. Höstterminen pågår v.35-v.42. 

Var: Träningarna kommer bedrivas på Hjorthagens IP, och underlaget är konstgräs.  

Hur: Knatteskolan är helt självförsörjande på ledare av anhöriga till spelarna. DIF utbildar och vägleder dig som ledare, det finns inget krav på förkunskaper. Ett intresse för barn och fotboll är det som krävs samt ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det går bra att redan nu kryssa i det under i samband med anmälan av spelaren. Ledarutbildning för föräldrar kommer vara den 13:e eller 14:e april (halvdagsutbildning).

Spelarna delas in i grupper om ca tolv deltagare, med ambitionen att vi har två föräldraledare per grupp. Vi är övertygade om att små träningsgrupper och en hög tränartäthet med vuxna förebilder innebär stora möjligheter för individuell utveckling och en "lugn och ro" på träningen. 

För tider, avgifter och anmälan klicka på nedan länkar:

Klicka här  för att anmäla födda 2012.
Klicka här  för att anmäla födda 2013.

Senaste nytt
Fler nyheter