Dubbla DIF-matcher på söndag och torsdag

Dubbel-DIF gånger två väntar!

Djurgården Hockey vann den sjunde avgörande semifinalen mot Färjestad och är därmed klara för SM-final! Den första finalmatchen spelas på bortaplan mot Frölunda på söndag klockan 15:00 - samtidigt som Djurgården Fotboll möter BK Häcken, en match som även den spelas på bortaplan.

Stort grattis till finalplatsen, Djurgården Hockey!

Eftersom vi visste att den här situationen kunde uppstå har vi från Djurgården Fotbolls håll, tillsammans med Djurgården Hockey, redan uppmärksammat berörda parter på detta. Matchernas starttider kommer emellertid inte att ändras.

I ett idealläge spelas förstås inte de båda matcherna samtidigt, men det är mycket som ska klaffa och tas hänsyn till kring att flytta ett matcharrangemang.

Från Djurgårdens håll är det också viktigt att ta hänsyn till våra supportar som, eftersom fotbollsmatchen varit planerad sedan länge, redan har bokat resa ner och hem från Göteborg.

Även på torsdag krockar match tre i SM-finalserien med Djurgården Fotbolls hemmamatch mot IFK Norrköping.

Slutligen kan vi konstatera att det är angenäma problem som uppstår när vi som enda svenska förening har lag i de båda högsta serierna i Sveriges publikmässigt överlägset största sporter!

Stöd DIF på plats!

Full fart framåt!

Senaste nytt
Fler nyheter