Första fotbollspasset för Erik Berg i år

Erik körde en mycket efterlängtad fotbollsträning tillsammans med laget på Bosön under onsdagen.

Den långa rehabperioden för Erik Berg tycks äntligen lida mot sitt slut. Under onsdagens träning var Erik igång och gjorde sitt första fotbollspass sedan operationen i vintras. En oerhört efterlängtad återkomst på planen.
– Det känns väldigt skönt. Det här var första passet med boll så det var riktigt bra att få vara med laget och köra lite övningar, berättar Erik som ändå smugit igång lite tidigare med ett par vändor ute på Lidingövallen med fysteamet.
– Vi har kört ett par pass med bolltouch. Men nu var jag med på lite spelövningar och inlägg så det var roligt. Idag hade jag en forwardsliknande roll och det var kul att få röra bollen mycket. Men sen flyttade jag bakåt och körde lite crossbollar och sådant, jag behöver ju hitta touchen i det mesta.

En touch som ska trimmas under den närmaste tiden och Erik är förhoppningsfull om att kunna vara redo när Allsvenskan drar igång.
– Det kommer nog att ta ett par veckor för att komma tillbaka i full matchform men jag siktar absolut på att vara tillbaka till premiären.

Senaste nytt
Fler nyheter