Hjälp oss att resa Johan Björkmans Hall i helgen

På grund av vädret är vi i stort behov av extra krafter för att kunna resa hallen på Hjorthagen i helgen.

Johan Björkmans Hall på Hjorthagen är ett viktig nav i vår ungdomsverksamhet för att möjliggöra träning för alla våra över 120 ungdomslag under vintersäsongen. Traditionsenligt reses den med hjälp av lagföräldrar och övriga ideella krafter som jobbar ihop under en helg. Men i år ställer väderleken till det för den planerade resningen i helgen.

Det skall bli regn och blåst på lördag förmiddag och det går inte att resa hallen under dessa omständigheter. Samtliga av de föräldrar (150-220 st) som skulle jobba då är nu omkallade till söndag. För att hinna med allt arbete under helgen, så måste vi jobba även på lördag med start eftermiddag (när vind och regn gått över). Mellan kl. 16-22 är vi i kraftigt behov av hjälp. Kan du göra en insats för föreningen under denna tid (eller del av den), så är vi oändligt tacksamma. Klädsel är oömma kläder och handskar. Inte speciellt tungt, men man måste vara många. Vi bjuder på korv och dricka under jobbet.
 
Gör en ovärderlig insats för Djurgårdens Fotboll. Kom och hjälp oss på Hjorthagens IP med start 16.00 på lördag. Varje hand är livsviktig. Vi måste greja detta under helgen!
 
Tack för att du ställer upp!
Vänliga hälsningar,
DIF Fotboll
 

Senaste nytt
Fler nyheter