I Christers minne: vinn resa och biljetter till matchen mot Norrköping

En av de sista viljorna hos den framlidne Djurgårdssupportern Christer var att fler Djurgårdare skulle få se laget i jakt på spel i Europa.

Vi vill inleda med att berätta om Christer.

Christer växte upp på Södermalm i Stockholm. Säsong efter säsong gick den inbitna supportern på Djurgårdens hemmamatcher på Stockholms Stadion och Tele2 Arena. Under 2016 blev han diagnosticerad med cancer, en sjukdom som sorgligt nog tog hans liv i slutet av 2017.


Dagarna innan Christer gick bort berättade hans dotter Maria att Djurgården vunnit mot Kalmar FF och därmed hade nått spel i Europa för första gången på 10 år. Nyheten gladde honom enormt och i en av hans sista viljor skrev han att han ville skänka en summa pengar som möjliggjorde för andra att uppleva ett DIF mot på väg mot nya Europaäventyr. Maria kontaktade oss på Djurgården och nu har vi tillsammans sett till att Christers vilja infrias.

Lördagen den 2 november beger sig tusentals Djurgårdare ner till Norrköping för att se den avslutande omgången i Allsvenskan 2019. Det är en match som på ett eller annat sätt avgör Djurgårdens spel i Europa säsongen 2020. När Djurgårdens tilldelade biljetter släpptes tog de slut ungefär lika fort som det tog för Marcus Danielson att göra mål i A-landslagsdebuten, och matchen är slutsåld sedan länge.

Tack vare Christers önskan utlyser vi nu en tävling om matchbiljetter och bussresa tur och retur till matchen mot Norrköping för fyra personer. Mat och dryck serveras på vägen till matchen och på bussen väntar även en liten överraskning.

IFK Norrköping – Djurgården 2 november klockan 13:00.

Fyll i formuläret och skriv vilka tre personer du tar med dig om du vinner tävlingen, tillsammans med en motivering. Tävlingen pågår till och med den 22 oktober. Vinnaren meddelas via den angivna mejladressen.

Vila i frid, Christer.

Skriv in den mejladress vi kan kontakta dig på om du vinner.
Skriv din motivering och vilka du tar med dig om du vinner här.

Senaste nytt
Fler nyheter