Företag

Knapp förlust i intensiv match

  • Övriga lag
  • Futsal
  • 2 okt 2019

Träningsmatchen mot AFC Eskilstuna blev till en underhållande tillställning där målvakterna i båda lagen spelade huvudrollen.

Under tisdagskvällen kom AFC Eskilstuna upp på besök till Stockholm för möte med DIF Futsal. En bitvis tuff och välspelad träningsmatch slutade med knapp vinst, 4-3, för nykomlingarna i Svenska Futsalligan.
- Ett rött kort och fyra gula kort delades ut, berättar David Bergqvist, tränare i Djurgården som är nöjd med hur lagets nya spelare kommer allt bättre in i spelet.

Om det inte vore för ypperliga insatser av båda lagens målvakter (fyra totalt i antalet) hade resultattavlan fått uppdateras betydligt oftare. Djurgården visade prov på fin press i försvarsarbetet och känslan från tränarna var att spelet sitter bättre och bättre.

Hårt matchande 

Laget matchas hårt nu. Redan på torsdag väntar Nacka Juniors – en match som vi gärna välkomnar dig som supporter och nyfiken på DIF Futsal att komma och titta på. Matchen blåses igång kl. 19:15 och spelas i nybyggda Hjorthagshallen på gångavstånd från Ropstens tunnelbanestation.
 
Målskyttar DIF: Petter Andersson, Axel Hellberg, Mikael Josef
 
Hitta till Hjorthagshallen
 
Här köper du biljetter (från 40 kronor reducerat pris) till DIF Futsals hemmamatcher säsongen 2019/2020.

Senaste nyheter

Relaterat