Marcus Danielson: "Man får ta det dag för dag"

Lagkapten Marcus Danielson var med och tränade lätt under torsdagen efter hjärnskakningen i matchen mot IFK Norrköping.

Djurgården åkte på ett tungt avbräck inför derbyt när Marcus Danielson tvingades kliva av med kvarten spelad mot IFK Norrköping efter en rejäl kollision. Smällen orsakade en hjärnskakning som nu utvärderats där "Mackan" mår betydligt bättre och han fanns även med en kort stund på planen under torsdagens träning.
– Det har gått relativt snabbt efter smällen och det känns väldigt bra att kunna var med grabbarna ganska tätt inpå istället för att behöva ligga hemma. Jag var med på uppvärmningen och körde lite passningsövningar så det var kul att få känna på bollen lite, säger Marcus som blev helt däckad av krocken.
– Det svartnade helt och sedan har jag inga minnesbilder från planen. Jag är väl inte med till hundra procent förrän jag är nere i omklädningsrummet så det var en läskig smäll som hade kunnat sluta ännu värre. Jag har ju fått en smäll mot skallen tidigare och huvudet är lite speciell, så man får vara lite extra försiktig här.

Någon prognos framöver är det dock för tidigt för att prata om.
– Man får ta det dag för dag. Idag blev det en liten upptrappning så får vi se hur jag reagerar efter det. Men just nu så känns det bra, summerar kapten Danielson.

Senaste nytt
Fler nyheter