Marcus Hansson lånas ut till BP

DIF-mittfältaren spelar i Brommapojkarna under 2019.

Efter att tidigare ha varit utlånad till IK Frej under 2018 byter nu Djurgårdens 28-årige mittfältskämpe Marcus Hansson till rödsvart tröjfärg när han lånas ut till BP under 2019. En överenskommelse som sannolikt ger mycket speltid för ”Mackan” och även ett återseende av BP:s tränare Roberth Björknesjö.
– Det blir kul att få spela för Robban igen som jag hade i IK Frej och det blir förhoppningsvis mycket speltid för mig i BP. I övrigt önskar jag DIF-spelarna och ledarna lycka till inför säsongen som kommer och hoppas att det blir ett riktigt bra år för laget. Jag kommer att vara på plats på Tele2 Arena för att kolla matcherna, berättar Marcus.

Utlåningen innebär samtidigt att Marcus sista år på kontraktet genomförs i Brommapojkarna och sportchef Bosse Andersson ser det som ett bra upplägg för Marcus under det avslutande året som sannolikt får mycket speltid med BP i Superettan.
– Vi har ett år kvar på kontraktet och vi har haft diskussioner innan jul där Brommapojkarna blev en bra lösning för Marcus. Han känner klubben, kan bo kvar i Stockholm och har haft Roberth Björknesjö som tränare tidigare. Eftersom vi lånar ut honom under resterande delen av året innebär det att det blir ett avslut för Marcus så därför vill vi rikta ett stort tack för hans insatser i Djurgården och önska ett stort lycka till framöver.

Senaste nytt
Fler nyheter