Rasta - Officiell partner till Djurgården Fotboll

Rasta är numera en del av Djurgårdsfamiljen med ett tvåårigt avtal som gör att de kan titulera sig Officiell partner till Djurgården Fotboll. 

Rasta är främst känt för sina uppskattade anläggningar längs vägarna runtom i landet, men driver bland annat även Skansens restauranger och Haga Forum i Hagaparken. 
–  Vi är väldigt glada över att ha Rasta som officiell partner de närmsta två åren. Inte minst då de driver anläggningar i vårt absoluta närområde som vi uppskattar och nyttjar redan idag. Under hösten kommer vi till exempel att ha två event i samband med EM-kvalmatcherna mot Norge och Spanien på Rastas fina anläggning Haga Forum, säger Daniel Malmgren, affärsområdeschef företag och partners hos Djurgården Fotboll. 
 
Mikael Tervaniemi, driftansvarig Rasta Sverige:
– Idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet har alltid haft en speciell plats i våra hjärtan. Stockholm är en intressant marknad för oss där vi driver flera anläggningar och det känns helt rätt att inleda ett samarbete med Djurgården Fotboll. Bredden på partnerskapet, som innefattar både dam, herr och spontanidrott i form av mini-camps, var en avgörande faktor för oss.

Senaste nytt
Fler nyheter