Redan 6300 sålda säsongskort

Det har funnits ett stort intresse för att förlänga säsongskorten innan årsskiftet.


Det är mycket glädjande att närmare 6300 valde att förlänga sina säsongskort innan årsskiftet - ett smart drag som innebär att man även fick cupmatcherna mot IK Frej och IF Elfsborg på köpet. Men det visar också en positiv tendens på att det finns en stor längtan efter att få se Djurgården under 2019.
För er som ännu inte har förlängt era platser från 2018 bör det göras innan den 18 januari för inte riskera att tappa era platser. Vill du stå på Sofialäktaren (klacken) så går det bra att köpa ditt säsongskort redan idag.

Passa även på att köpa det mycket prisvärda säsongskortet till OBOS Damallsvenskan. Djurgården spelar sina hemmamatcher på Stadion och vi tror att det kommer bli en mycket rolig säsong. Endast 700 kronor (400 kronor reducerat).

Nyförsäljning

Den 25 januari startar vi nyförsäljningen för dig som vill försäkra dig om att sitta på samma plats alla hemmamatcher i allsvenskan 2019. 

Platsbyten

Vill du byta till bättre platser samtidigt som du inte vill riskera att förlora din plats du hade under 2018. Förläng platsen du har idag senast 18 januari. När nyförsäljningen av säsongskorten sker 25 januari får du personligen gå in och titta om några platser som passar dig har blivit lediga. Köp platsen och kontakta biljetter@dif.se så ordnar vi med platsbytet.

Senaste nytt
Fler nyheter
Herrar

Nästa hemmamatch, Allsvenskan

Djurgården - Kalmar FF

Detaljer


Datum onsdag, 13 maj
Tid 19:00
Plats Tele2 Arena