Sista chansen för akademicamp och fotbollsskola vecka 33

Nu är det dags att anmäla sig till Djurgårdens sista Akademicamper och Sommarfotbollsskola för sommaren!

Snart drar ungdomssäsongen igång igen och vi har fortfarande några platser kvar på vår Akademicamp och Sommarfotbollsskola.

I våra camper och fotbollsskolor finns det möjlighet för alla - från nybörjare till motiverade spelare med mycket erfarenhet - att uppleva en rolig och utvecklande fotbollsvecka.

Här nedan hittar du de kvarvarande tillfällena i sommar där du kan se vad som passar ditt/dina barn bäst.
 

Sommarlovsfotbollsskola

Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickar mellan 7-12 år (födda 2012-2007), och alla spelare är välkomna att delta oavsett erfarenhet eller föreningstillhörighet. Dessutom är det en fin möjlighet att träffa nya kompisar tillsammans med engagerade och duktiga ledare på plats.

v.33 (12-16 augusti) 1950:-

I priset ingår, förutom en fantastisk fotbollsvecka, två träningspass om dagen, lunch och mellanmål, en fotboll, t-shirt och vattenflaska (vid deltagande fler än en vecka dras materialkostnad på 400:- bort). Det finns även möjlighet att delta under delar av veckan om man inte kan närvara under hela perioden.

Nyhet för i år är att vi kommer bedriva en fotbollsskola bara för tjejer på Kristinebergs IP v.33 (självklart kan man välja att träna på Östermalms IP också dessa veckor).

Läs mer och anmäl er till Sommarlovsfotbollsskolan
 

Akademicamp och Akademicamp Målvakt

Camperna riktar sig till tjejer och killar mellan 9-12 år (2010-2007) med ett stort fotbollsintresse, en hög förmåga till koncentration och som önskar professionell fotbollsutbildning utifrån Djurgårdens utbildningsplan. Givetvis är alla välkomna att delta, oavsett klubbtillhörighet! Träningen leds av Djurgårdens välutbildade och erfarna akademitränare. Camperna arrangeras på Hjorthagens IP. 

Priset för Akademicampen är 2500:- och för Akademicamp Målvakt 3000:-. I priset ingår ett träningskit från Adidas, tolv träningspass, lunch och mellanmål varje dag.

Läs mer och gör en anmälan till Akademicamp

Läs mer och gör en anmälan till Akademicamp Målvakt
 

Akademicamp Tjej - NYHET!

Årets nyhet riktar sig till tjejer mellan 9-12 år (2010-2007) med ett stort fotbollsintresse, en hög koncentrationsförmåga och som önskar professionell fotbollsutbildning utifrån Djurgårdens utbildningsplan. Givetvis är alla välkomna att delta, oavsett klubbtillhörighet! Träningen leds av Djurgårdens välutbildade och erfarna akademitränare. Camperna arrangeras på naturgräset på Kristinebergs IP.

(Din dotter är förstås varmt välkommen i den mixade Akademicamp-gruppen också, men då vi fått önskemål om en renodlad tjejgrupp har vi tagit fram den här möjligheten till i år).

Priset för Akademicampen är 2500:- och i priset ingår ett träningskit från Adidas, tolv träningspass, lunch och mellanmål varje dag.

Läs mer och anmäl er till Akademicamp Tjej

Senaste nytt
Fler nyheter