20 000 biljetter passerat: ”Vi känner otrolig stolthet”

  • 23 mar 2020

Ni har klivit fram och visat färgerna på ett sätt som vi hoppades men inte riktigt vågade tro på. 40 timmar in så har ni skaffat 20 000 stödbiljetter och vi känner inget annat än ödmjukhet och stolthet över er som supportrar.

Klockan 20:00 i lördags (läs 21 mars) startade Djurgården Fotboll och Djurgården Ishockey kampanjen Tillsammans för DIF (#TillsammansFörDIF). Vi gör det tillsammans eftersom båda våra föreningar blir påverkade av effekterna i samband med Coronavirusets spridning. Gensvaret från er supportrar har varit enormt positivt och starkt. Vi blir rörda av ert engagemang och känner en så stark känsla av ödmjukhet och stolthet att arbeta för er och för Djurgården. 
 
Vi passerar nu 20 000 fiktiva biljetter* vilket är otroligt starkt på så kort tid. 40 timmar tog det att nå den milstolpen. Pengarna från insamlingen delas mellan våra föreningar.
 
I samband med kampanjen släpptes en t-shirt via Djurgårdsbutiken som har påverkats lika starkt den av utvecklingen. Responsen har varit fantastisk då vi sålde strax över 500 stycken t-shirts på drygt 24 timmar och beställningarna fortsätter att strömma in nu på måndagen. Tröjan och andra djurgårdsvaror hittar du såklart på difshop.se. 
Vi tackar för det stöd ni visat och fortsätter jobba för framtiden. Tillsammans.

Jenny Silfverstrand
vd Djurgården Hockey
Henrik Berggren 
vd Djurgården Fotboll

* Biljetten är fiktiv, vi ser bidragen som en gåva.

Senaste nytt
Fler nyheter