Astrit Ajdarevic tar time-out 

Djurgårdens mittfältare är ledig från spel under juli.

Astrit Ajdarevic har saknats i truppen under de senaste matcherna vilket har skapat en hel del frågetecken hos både media och supportrar. För att bringa klarhet kommenterar Astrit själv sin nuvarande status där han berättar om läget just nu.
– Till alla mina vänner som hört av sig senaste tiden kan jag hälsa att jag och min familj mår bra. Jag kommer att ta en paus från fotbollen för att förhoppningsvis snart återvända fullt motiverad för att göra det jag älskar mest. Tack för all förståelse Henke, Bosse och resten utav laget. Tills dess lycka till laget, hälsar Astrit.

För sportchef Bosse Anderssons del har han har och vd Henrik Berggren haft en pågående dialog med Astrit där de pratat ihop sig om hur de skapar bäst förutsättningarna för Astrit just nu.
– Astrit har fått ledigt från fotbollen under juli. Det är ingen dramatik i det, Astrit mår bra men ibland kan man behöva ett break i livet och vi som arbetsgivare och Astrit själv som spelare är överens om att en time-out under juli blir ett bra upplägg för honom. Sedan tar vi det vidare därifrån, förklarar Bosse.

Senaste nytt
Fler nyheter