Bosse Andersson: "Extremt bra kvalité på träningarna"

Sportchef Bosse Andersson berättar om hur vistelsen i Sydafrika varit så här långt, både vad gäller det fotbollsmässiga och de gemensamma aktiviteterna utanför fotbollsplanen.

Träningslägret för herrarna har innefattat tuff fys- och fotbollsträning, men även andra fysiska utmaningar. Bland anant har man bestigit två berg som, av samtliga rapporter att döma från spelare och ledare, var en riktigt tuff utmaning.

I tillägg till det har man även haft ett par lediga dagar då laget gemensamt eller i mindre konstellationer besökt bland annat Robben Island, orten Stellebosch (Sydafrikas näst äldsta efter Kapstaden) där man åt middag och besökte en vingård, samt tagit sig ner till havet och tittat på vithajar. En blandad kompott som gör gott för laget.

Vi tog en pratstund med Bosse som är spänd på att se laget spela match. Och det får han göra den 15 februari på DIF-dagen Vinter – köp biljett här.


Vi tog också en pratstund med fystränare Viktor Helander som bekräftar att spelarna prövats såväl fysiskt som mentalt under de vertikala promenaderna i 30-gradig värme.

Senaste nytt
Fler nyheter