DIFTV: Olivia Schough intervjuar segerskytten Linda Motlhalo

• 15 juli 2020

Olivia Schough och Linda Motlhalo stod för målskyttet när Vittsjö besegrades under onsdagen – sen tog de intervjun efter matchen i egna händer.

I årets andra hemmamatch stod Vittsjö för moståndet, och inför matchen stod båda lagen på en poäng vardera. Men det var vi som gick segrande från matchen efter att Olivia Schoug gav oss en fin start när hon gjorde 1-0 redan i den 14:e minuten. Kvitteringen kom emellertid tio minuter in i den andra halvleken och matchklockan han ticka upp på 86 minuter innan segermålet kom. Nyförvärvet inför säsongen, Linda Motlhalo, var tillbaka efter avstängning och det var hon som gjorde segermålet som gav slutresultatet 2-1 och tre sköna poäng i tabellen.

När intervjuerna efter matchen skulle göras tog Olivia tag i mikrofonen och skötte intervjun med dagens segerskytt på egen hand – se den nedan.