Djurgårdsbutikens öppettider i påsk

Information från Djurgårdsbutiken om öppettider och hur de jobbar under den rådande situationen - och såklart ett stort tack till alla som handlar hos oss.

Först ett stort tack från oss på Djurgårdsbutiken till alla er som har beställt den nya t-shirten Stockholm 2020 och alla andra produkter de senaste veckorna. Vi är mycket tacksamma för alla de beställningar som kommit in till oss i denna tuffa tid det håller oss sysselsatta. Vår målsättning är att alla e-handelsorders från mars blir levererade till er, våra kunder senast under tisdag/onsdag (läs 7-8 april) i nästa vecka. I början på nästa vecka börjar vi jobba med att skicka ut aprilbeställningarna.
 

Djurgårdsbutikens öppettider:
Fredag 3 april 11-18
Lördag 4 april 11-16
Söndag 5 april Stängt
Måndag 6 april 11-18
Tisdag 7 april 11-18
Onsdag 8 april 11-18
Torsdag 9 april 11-18 (skärtorsdag)
Fredag 10 april 11-18 (långfredag)
Lördag 11 april 11-16 (påskafton)
Söndag 12 april Stängt (påskdagen)
Måndag 13 april Stängt (annandag påsk)

Vi som arbetar i butiken är försiktiga och följer noga myndigheternas rekommendationer. Vi förstår att butikspersonal är extra utsatta då alla kundkontakter är ett potentiellt smittotillfälle och därför ber vi alla er Djurgårdare som besökare oss under denna svåra tid att vara väldigt noga med att ni inte är sjuka eller bär på några symptom som feber, hosta och/eller snuva.

Personalen har tillsammans med den verksamhetsansvarige tagit ett gemensamt beslut om att hålla öppet så länge det är försvarbart utifrån ett personellt och affärsekonomiskt perspektiv. Om myndigheterna bestämmer något annat så följer vi genast deras rekommendationer.

Håll avstånd vid kassorna

I Djurgårdsbutiken har vi gjort vissa avspärningar och vi ber kunderna att hålla avstånd vid kassorna och i kontakten med vår butikspersonal. Vi försöker tillhandahålla handssprit vid entrén men då det är en bristvara kan vi inte lova att det alltid finns.

Vi i Djurgårdsbutiken är glada för alla er som har lust och möjlighet att fortsatt handla av alla våra fina souvenirplagg och produkter. Vi har många nyheter och fler kommer att presenteras i Djurgårdsbutikens, fotbollens och hockeyns marknadsföringskanaler.

Vi uppmanar alla som vill och kan handla Djurgårdssouvenirer att göra det på difshop.se.

#TillsammansFörDIF
Personalen i Djurgårdsbutiken

Senaste nytt
Fler nyheter