Erbjudande från vår nya partner TCL Electronics

Kraftigt rabatterad tv – ett erbjudande från vår nya partner TCL Electronics.

Vår senaste partner, TCL, är en jätte inom konsumentelektronik som finns på plats i drygt 80 länder och säljer sina produkter i över 160 länder. På den svenska marknaden är man primärt inriktade på försäljning av TV-apparater och produkter kopplade till TV-tittande. Nu satsar man hårt på att ytterligare växa på den svenska marknaden och väljer därför att inleda ett samarbete med svenska mästarna Djurgården Fotboll.

Samarbetet med TCL ger nu alla Djurgårdare möjlighet att uppgradera sin matchupplevelse hemma i soffan. Eftersom matcherna inte kan upplevas på plats just nu vill vi att du ska kunna njuta av matcherna till högsta kvalitet hemifrån.

Därför har du nu möjligheten att köpa en tv till riktigt fin rabatt där delar av vinsten också går direkt tillbaka till Djurgården Fotboll. Det finns tre olika modeller att välja på – från 55 till 75 tum!

Obs! Försäljningen har tagit fart ordentligt så just nu är tyvärr 75" slut. Men 55" och 65" finns att köpa.

De första 30 som beställer en TV får en signerad matchtröja. De första 100 tävlar om att vinna en träff med Bosse Andersson för att tillsammans återuppleva guldmatchen mot Norrköping. Så vänta inte för länge med din beställning!

Se hela erbjudandet här!

Häromdagen överraskades Jonny Lundin, som har sett 716 raka (!) Djurgårdsmatcher på plats, av Kevin Walker och Marcus från TCL med en helt ny tv. Se överlämningen nedan.

Senaste nytt
Fler nyheter