Från Klocktornet till TV4-huset

  • 31 mar 2020

Djurgårdens kanslier flyttar till ny lokal.

Djurgården Fotbolls kansli har sedan många år huserat i Klocktornet på Stockholms Stadion, medan Djurgården Ungdom haft sitt kansli på Hjorthagen.

Guldåret 2005 flyttades kansliet från Klocktornet till Valhallavägen 104, men 2009 flyttade föreningen tillbaka till Klocktornet. Då Hjorthagens lokaler ska rivas inom kort passar Djurgården Fotboll därför på att slå ihop de båda organisationerna. I slutet på januari hittade föreningen en lokal i TV4-huset i Värtahamnen, dit flyttlasset nu går.

– Vi älskar verkligen våra lokaler i både Klocktornet och på Hjorthagen. Nu har det dock blivit dags för Hjorthagen att rivas och då hittade vi en bra lösning för att slå ihop organisationerna i en ändamålsenlig och fin lokal i TV4-huset. Något vi tror kommer ge bra synergieffekter för samtliga delar av organisationen. Vår förhoppning är att vi inom överskådlig framtid kan få ett nytt uppfräschat kansli på Hjorthagen som är stort nog att rymma hela organisationen, säger Henrik Berggren, VD Djurgården Fotboll.

Djurgården Fotboll vill rikta ett stort tack till Toshiba, Asedo och ATM Logistik för att ha hjälpt Djurgården med elektronik, IT, flytt samt iordningställande den nya lokalen i TV4-huset. 

Den nya adressen för post blir:

Djurgården Fotboll
Tegeluddsvägen 9
115 41 Stockholm

Den nya adressen för besök blir:

Djurgården Fotboll
Tegeluddsvägen 3 - 5
115 41 Stockholm

Senaste nytt
Fler nyheter