Frida Boriero på plats med DIF

DIF Dams nya mittfältsdirigent var uppe i helgen för att bekanta sig med laget och berätta lite om känslan inför den stundande säsongen.

Nyförvärven har trillat in i rask takt för DIF Dam och gradvis kommit igång med laget. Nya mittfältaren Frida Boriero, som anslutit från Växjö DFF inför året, gjorde sitt efterlängtade första pass med laget i lördags och trivdes utmärkt med de nya lagkompisarna.
– Pierre (Fondin) frågade om jag kunde vara med och träna i helgen och det kunde jag. Vi gjorde en del fystester med benböj, spänst och kollade hur rörligheten såg ut, säger Frida som kunnat hålla igång på egen hand nere i Växjö under vintern. 
– Jag har haft möjligheten att träna med ett lag i Växjö så det har varit bra för mig.

Att Frida är sugen på att komma igång märktes tydligt, speciellt med tanke på att hon hade en ganska upphackad säsong under fjolåret.
– Förra året startade inte jättebra. Jag åkte på några småskador och hade en hackig försäsong, fast spelade ändå många matcher när säsongen väl kom igång. Men under sommaren kände jag att jag måste fokusera på att må bra själv och inte bara köra på. Så jag tog en paus och det var nog det bästa beslutet jag kunde tagit. Nu känns det mycket bättre och jag är grymt taggad för att spela i år.

Senaste nytt
Fler nyheter