Ledarsammansättningen klar för Djurgården DTFF

Trupperna för DIF Ungdoms nya satsning DTFF, för spelare strax under akademin, har nu kompletta ledaruppsättningar.

Under hösten tillträdde Eijlert Björkman som sportchef för nivå 2 och 3 på DIF Ungdom. En satsning där talangfulla ungdomsspelare ska ta nya steg i utvecklingen och komma närmare akademiverksamheten.

Det har varit en intensiv höst för Eijlert som har jobbat idogt på kansliet och sett  mängder av träningar och matcher ute på fältet för att få bitarna på plats. Det har lett fram till att arbetet med trupperna är inne i slutfasen där ledarsammansättningen redan nu är spikad, enligt Eijlert som passar på att berätta om läget i verksamheten inför 2021.
– Det blir ett spännande och utvecklande år för DTFF och lag 2-verksamheten. Vi har tagit ett antal grepp för att förstärka och utveckla verksamheten så att spelarna skall få bättre förutsättningar att nå akademinivå, men även kunna nå elitfotbollen. Dels har vi minst två tränare per lag, dels har vi förstärkt trupperna till att vara kring 20 spelare (de äldre grupperna) och kring 16 för de yngre grupperna. Dessutom är målet att alla lagen skall ha bättre träningsförutsättningar än vad som varit fallet under 2020.
– Ser vi till grupperna och de tränare vi har så har vi en härlig blandning av kulturer och olika delar av Sverige representerade. Vi lovar inga segrar men alla kommer göra jobbet för att vilja vinna och bli bättre och engagemanget är stort från både ledare och spelare, sammanfattar Eijlert.

Här kan du läsa mer om Eijlert och DTFF.
 

Tränarsammansättningen Djurgården Fotboll DTFF

DTFF J18

Huvudtränare: Aris Eleftherou
Assisterande: Carl Forsman

DTFF P05

Huvudtränare: Emre Caliskan
Assisterande: Christian Björkgren

DTFF P06

Huvudtränare: Sebastian Henriksson
Assisterande: David Messina

Spelarutvecklare DTFF: Rikard Jahn

 

P07-2

Huvudtränare: Magnus Bäckström
Tränare: Thomas Lindbrandt
Assisterande: Mats Thóren

P08-2

Huvudtränare: Emil Åhlberg
Assisterande: Alexander Ihreskog
 

Målvaktstränare Ungdom: Sharif Abdallah

Senaste nytt
Fler nyheter