Nu landar Djurgårdaren i brevlådan

I dagarna landar årets första nummer av ”Djurgårdaren”, vår tidning som går ut till alla 17 144 medlemmar i Djurgården Fotboll. Mycket nöje!

Årets första nummer av ”Djurgårdaren” är fullmatad med läsvärda artiklar, skojiga knep & knåp för de minsta, kuriosa och självklart en härlig inblick i föreningen bland dess kända och mindre kända nyckelpersoner som driver verksamheten framåt.
 
Djurgården Fotbolls ordförande, Lars-Erik Sjöberg, hyllar i tidningen alla medlemmar och det stöd som nått föreningen i dessa tider, detta ”Annus horribilis” som han själv benämner coronapandemin som.

"Under detta märkliga år har det ändå ständigt dykt upp nya ljuspunkter där Djurgårdsfamiljen visar sin omtanke och styrka när den behövs som allra mest. Det stöd som vi har fått uppleva inom föreningen under den här tiden har varit helt fantastiskt", skriver Lars-Erik Sjöberg.

Trevlig läsning!

Tyck till om Djurgårdaren

Vad tyckte du om medlemstidningen Djurgårdaren? Är det för mycket av något eller saknar du något? Mejla gärna dina åsikter om tidningen till info@dif.se så att vi kan bli ännu bättre.
 
Inte medlem än? Gör som över 17 000 Djurgårdare och bli det här
 

Senaste nytt
Fler nyheter