Över 10 000 sålda säsongskort

  • 18 jan 2020

Klacken nedre sålde slut under lördagsmorgonen.

Det har varit ett stort tryck på säsongskorten i klacken den senaste veckan. Under lördagsmorgonen kan vi med stor glädje meddela att vi för första gången i Djurgården Fotbolls historia passerade 10 000 sålda säsongskort, och detta i mitten av januari. Vi kan samtidigt meddela att vi nu har stängt försäljningen av klackkort efter att ha sålt totalt 2400 säsongskort i klacken på nedre etage.

Nu hänvisar vi alla er som vill bidra till stämningen genom sång att köpa säsongskort på södra övre eller på närliggande aktiv sittplats bredvid Sofialäktaren​.


FAQ

Vad är kapaciteten i klacken (Sofialäktaren/Klack nedre)?
Klacken tar 3700 åskådare och de publiknedragningar som gjordes 2019 gör att kapaciteten vi planerar för förnärvarande är 2700 platser.

Hur många säsongskort säljer ni i klacken på nedre?
Vi planerade att sälja 2300 säsongskort, men trycket var så stort under det senaste dygnet att vi stängde försäljningen vid 2400 säsongskort nu klockan 10.00.

Varför säljer ni inte alla platser som säsongskort?
Vi tycker att det är viktigt att de som är på ståplats kan ta med sig kompisar på enstaka matcher samt att de som bara kan se enstaka matcher på en säsong faktiskt kan stå i klacken.

Vad händer om det blir ytterligare publikneddragningar?
Då kommer vi vara tvungna att placera om säsongare/biljettköpare så att sektionen inte är översåld.

Klicka här för att läsa mer om våra säsongskort och våra olika kategorier. 

Senaste nytt
Fler nyheter