TCL ny partner till Djurgården Fotboll

Djurgården Fotboll fortsätter att knyta till sig nya partners och denna gång är det ett av världens största företag inom konsumentelektronik som vi inleder ett samarbete med. Dessutom får du som supporter ett kanonerbjudande på tre olika tv-modeller.

TCL – Eller The Creative Life som bokstäverna är en förkortning av är en jätte inom konsumentelektronik och man räknas i dag som nummer två i världen gällande produktvolym och finns på plats i drygt 80 länder och man säljer sina produkter i över 160 länder. På den svenska marknaden är man primärt inriktade på försäljning av TV-apparater och produkter kopplade till TV-tittande där man på kort tid tagit stora marknadsandelar. Nu satsar man hårt på att ytterligare växa på den svenska marknaden och väljer därför att inleda ett samarbete med svenska mästarna Djurgården Fotboll.
– Det är givetvis meriterande att en sådan stor och tung aktör som TCL väljer att inleda ett samarbete med oss när de ska bygga varumärke och öka försäljningen på den svenska marknaden. Det är onekligen ett tecken och en kvalitetsstämpel på vårt sätt att arbeta, vår räckvidd och vår förmåga att kunna locka till oss stora internationella aktörer som vill växa på den svenska och nordiska marknaden säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners DIF Fotboll.

– Det känns väldigt spännande att inleda ett samarbete med ett av Sveriges främsta fotbollslag. Visst, fotboll upplevs allra bäst på plats, men nu har vi ju inte den möjligheten. Därför är vi extra stolta att få möjligheten att erbjuda matcher av toppkvalitet hemifrån TV-soffan med vår premium QLED-serie C81, säger Per Svensk, Sales Manager TCL Nordic. och fortsätter: 
– Det är som alla känner till speciella tider och det finns inte ord för att beskriva hur mycket vi saknar att ha våra supportrar på plats på Tele2 Arena och övriga arenor. Fotboll ska upplevas på plats, men om den inte kan upplevas på plats så ska den upplevas på bästa möjliga vis ändå. Som läget är nu så hänvisas alla supportrar och idrottsintresserade till TV-soffan för att följa lagets framfart i Allsvenskan, det gäller övriga ligor och idrott i stort. Samarbetet med TCL kommer ge alla Djurgårdare möjlighet att uppgradera sin matchupplevelse hemma i soffan.

Erbjudande för Djurgårdare

Med detta partnerskap erbjuder vi, tillsammans med TCL, alla våra supportrar en riktigt fin rabatt på TCL:s QLED TV C81, där delar av vinsten också går direkt tillbaka till Djurgården Fotboll.

Det finns tre olika modeller att välja på – från 55 till 75 tum!

Eftersom matcherna inte kan upplevas på plats just nu vill vi att du ska kunna njuta av matcherna till högsta kvalitet hemifrån. Och vem förtjänar det mer än Jonny Lundin, som har sett 716 raka (!) Djurgårdsmatcher på plats? Därför överraskade Kevin Walker och Marcus från TCL Jonny med en helt ny tv häromdagen!

De första 30 som beställer en TV får även en signerad matchtröja. De första 100 tävlar även om att vinna en träff med Bosse Andersson för att tillsammans återuppleva guldmatchen mot Norrköping. Så vänta inte för länge med din beställning!

Klicka här för att läsa mer om det fina erbjudandet


 

Senaste nytt
Fler nyheter