TV: Se segerfirandet efter söndagens 5-0-vinst

• 29 juni 2020

Fredrik Ulvestad hade en mycket lyckad söndag för personlig del när han gjorde tre av målen i 5-0-vinsten mot Kalmar. Inte mer än rätt (?) då att han fick leda segersången.

Söndagens match mot Kalmar rivstartade rejält och efter 11 minuter stod det 3-0 på Tele2 Arena. Två av de målen gjorde Fredrik Ulvestad, och det tredje satte Jonathan Augustinsson snyggt på en frispark. Men det blev ytterligare ett mål i första halvlek när Ulvestad fullbordade sitt hattrick. Andra halvlek blev mindre målrik men även den vanns av oss efter att Kevin Walker fastställde slutresultatet 5-0 i den 84:e minuten.

På grund av sjukdom bland personalen hade vi inte möjlighet att göra intervjuer efter matchen men segerfirandet fick vi på film och det var Ulvestad som tog ton. Se spelarna sjunga Kamala Vesta i omklädningsrummet efter matchen nedan.