Vad längtar du efter mest med OBOS Damallsvenskan?

På lördag är det dags för premiär, men vi längtar efter att få se dig på läktaren igen.

Lördagen den 27 juni drar OBOS Damallsvenskan äntligen igång för vår del! Det har varit en lång period av ovisshet följt av en lång period av längtan som föregått den nu annalkande premiären. Vi möter Uppsala på bortaplan med avspark 15:00 och sportsligt sett är allt som vanligt: vi spelar för att vinna!

Men det är mycket som inte är som det brukar. Det är mycket som saknas inför, under, omkring, och efter matcherna. Att dra på sig matchtröjan innan man går hemifrån, solskenet i ansiktet på väg till match, möta upp vännerna utanför arenan, läsken man köper med sig in på läktaren, gemenskapen med de andra i publiken, doften av nyklippt gräs, närheten till planen och kaffet i pausen, analyserna av spelet i halvtid och glädjen som vrålas ut när målen kommer.

Det här är bara ett axplock av allt vi längtat efter, och kommer att fortsätta längta efter tills vi kan spela fotboll inför publik gen. Vad längtar du efter mest?

Gå in på Fotbollslängtan.se och berätta för oss vad du längtar efter mest.

Fotbollslängtan.se är ett initiativ från Elitfotboll Dam och en gemensam kampanj från alla klubbar i de två högsta serierna i Sverige. Läs mer här.

Senaste nytt
Fler nyheter