Välkommen på Akademicamp hos DIF i sommar

En möjlighet till professionell fotbollsutbildning för tjejer och killar födda 2010-2007.

Under sommarlovet erbjuder vi en möjlighet till professionell fotbollsutbildning på Hjorthagens IP, ledd av våra välutbildade instruktörer från Djurgårdens akademiverksamhet. Som spelare behöver du ha en vilja att utvecklas, en hög förmåga till koncentration och givetvis ett stort intresse för fotboll. I campavgiften ingår ett träningskit från Adidas (t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska) och mellan träningspassen serveras mellanmål och lunch.

Våra camper riktar sig till tjejer och killar födda 2010–2007 och alla spelare är välkomna, oavsett klubbtillhörighet. Akademicampen pågår i fyra dagar och består av sammanlagt tolv träningspass. Samtliga träningspass leds och är strukturerade av Djurgården IFs akademitränare. Dagen pågår mellan kl. 09:00-15:00 med pauser för mellanmål och lunch. Ledare finns på plats på Hjorthagens IP mellan kl. 08:30-15:30.

Anmäl dig här

Avgiften är 2750:- och betalas till BG-nummer 342-8893 i samband med anmälan. Ange spelarens namn och den vecka deltagandet gäller i betalningen. Vid deltagande vid fler än ett camp är avgiften, utan träningskit, 2350:- per gång och det behövs göras en anmälan per camp, men endast en gemensam betalning.

Först då betalningen är genomförd är anmälan komplett. Eventuell avbokning sker minst en vecka före campens start och vi debiterar en administrationsavgift på 300:-. Blir camperna fullbokade är det betaldatum som avgör vilka som kommer med. Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på [email protected]

Senaste nytt
Fler nyheter