Företag

Viktig information inför årsmötet

  • Föreningen
  • Medlem
  • 10 mars 2020

Den 11 mars håller Djurgården Fotboll årsmöte. Med tanke på coronavirusets spridning har det tagits fram ett antal rekommendationer.

Risken för smittspridning av coronaviruset (covid- 19) är mycket hög (läs tisdag eftermiddag 10 mars) enligt Folkhälsomyndigheten. Till vårt årsmöte, som väntas locka hundratals medlemmar, rekommenderas den som besökt områden med omfattande smitta - eller upplever liknande symptom - de senaste två veckorna att avstå från att gå på årsmötet.

Vi vidtar denna åtgärd för att visa hänsyn till alla som önskar delta på årsmötet samt att vi har spelare från våra representationslag på plats.
Här kan man ta del av senaste informationen från Folkhälsomyndigheten.

Årsmötet för Djurgården Fotboll äger rum i Stora Aulan på Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) och startar 18:00. Då det väntas stort intresse inför kvällens årsmöte rekommenderar vi alla att ta med ett giltigt medlemskort att visa upp vid entrén.
För dem vars medlemskap gått ut hänvisar vi till att köpa nytt innan genom hemsidan för att underlätta vid insläpp (då visar du upp bekräftelsen på ditt köp). 
Köper du medlemskap på plats så tar vi Swish alternativt kontanter. Dörrar öppnar kl. 17:30. 

Medlemskap köper du här

Senaste nyheter

Relaterat