Beslut taget - hemmapremiärer inför publik

Djurgården Fotboll har beslutat att släppa in åtta åskådare på hemmamatcherna när seriesäsongen drar igång nästa helg.

Med start från och med matchen lördag 17 april kl. 15:00 på Stockholms Stadion då damlaget tar emot KIF Örebro, samt söndag 18 april kl. 17:30 då herrlaget tar emot IFK Norrköping kommer Djurgården att släppa in maximalt antal åskådare som myndigheterna tillåter. Vilka åtta som får gå avgörs genom lottning bland de som köpt säsongskort innan söndag 11 april 23:59. De som får gå kontaktas den 12 april. 
- Jag är glad över att vi kan erbjuda åtta djurgårdare med säsongskort att gå på våra matcher. Vi vill såklart att alla ska få komma, men vi måste börja någonstans. Sedan får vi ta det här steg för steg och följa utvecklingen, säger Henrik Berggren, vd på Djurgården Fotboll.  

Restauranggäster på Tele2 Arena 

Med stöd i lagen om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen öppnar Stockholm Live, tillsammans med Levy Restaurants som är restauratör på Tele2 Arena, upp för bordsreservation i restaurangen på arenan vid utvalda tillfällen. Det betyder i sin tur att det ges möjlighet till ett antal bordsreservationer till partners. Privatpersoner med säsongskort ges även de möjligheten till en bordsreservation. Lottning avgör då antalet platser är begränsat. De som har bordsreservation kontaktas den 13 april. 
- Att Levy Restaurants öppnar sin restaurang gör att vi kan boka bord till några av våra partners och att vi även kan bjuda en del privatpersoner med säsongskort på mat i restaurangen, säger Daniel Malmgren, Affärsområdeschef Företag och Partners på Djurgården Fotboll.

Vi kommer att följa om riktlinjerna förändras och behandlar en hemmamatch i taget. Information kommer löpande på dif.se. 

Senaste nytt
Fler nyheter