Biljetterna släppta till matchen på lördag

Djurgården har sålt 395 säsongskort till Stadion vilket är rekordmånga. Under onsdagen släpptes resterande lösbiljetter till lördagens match i OBOS Damallsvenskan.

Äntligen får vi välkomna tillbaka vår fantastiska publik. Nästa möjlighet att heja fram Djurgården på plats blir på Stadion nu på lördag den 5 juni mot Eskilstuna United. 395 av 500 platser är reserverade åt de som köpte ett säsongskort för OBOS Damallsvenskan. Alla med Säsongskort har fått ett mejl där man ska svara på om man kommer på matchen på lördag - allt för att vi ska säkerställa att vi har 500 på plats på lördag.
- Vi har släppt resterande biljetter under onsdagen. Det är inte många biljetter så man måste vara snabb när biljetterna nu är tillgängliga, säger Tomas af Geijerstam, ansvarig för biljetter och arrangemang hos Djurgården Fotboll.

Biljetter säljs här: https://www.difbiljetter.se/obosdamallsvenskanbiljetter

Publiken på lördag kommer att anvisas sittplatser vid ankomst, där sällskap på 1-4 personer tillåts att sitta tillsammans för att vi ska kunna garantera ett smittsäkert och tryggt matcharrangemang.

Varmt välkomna!

Spelschema Djurgården Dam – återstående hemmamatcher säsongen 2021:

Senaste nytt
Fler nyheter