Då släpps biljetterna mot Kalmar FF

Djurgården kommer att släppa 300 biljetter till träningsmatchen mot Kalmar FF den 19 juni.

Lördagen den 19 juni träningsspelar Djurgårdens herrlag mot Kalmar FF. Matchen spelas för ovanlighetens skull på Kristinebergs IP på västra Kungsholmen. Arenan har en sittplatsläktare som vi kommer att sälja 300 biljetter till. Biljetterna kostar 100 kronor styck och alla oavsett ålder måste ha biljett för att komma in på matchen. 

Biljetterna släpps den 10 juni kl. 10:00 till de med säsongskort för herrlagets matcher säsongen 2021 på den här länken https://www.difbiljetter.se/difkffkristineberg. Först till kvarn gäller (OBS! Max 2 biljetter per person). 

All publik kommer att vara placerad på sittplatsläktaren. Viss förtäring och dryck kommer att kunna köpas under arrangemanget. Djurgårdsbutiken är även på plats med utvalda produkter, så passa på att kolla in årets senaste nyheter och klä dig i blårandigt du med!

Får du inte tag i biljetter går det att se matchen via vår sändning. Matchen kostar 99 kronor och kan köpas på DIF.se nästa vecka.

Djurgården – Kalmar FF 
Datum: 
Lördag 19 juni 
Matchstart: 15:00 (spelas 3 x 45 minuter) 
Insläpp: 14:00

Hitta till Kristinebergs IP
För att enklast nå arenan, om du inte kommer till fots eller på cykel, rekommenderar vi att du tar tunnelbanelinje 17, 18 eller 19 (grön) västerut. Buss 65 stannar även fem minuter från "Krillan".

Senaste nytt
Fler nyheter