Daniel Ståhl hyllades på innerplan i halvtid i derbyt

Den nyblivna OS-guldmedaljören Daniel Ståhl är Djurgårdssupporter – så vi hyllade honom i halvtid inför publiken på Tele2 Arena.

Daniel Ståhl har dominerat diskusen i många år nu. Han har varit ensam på tronen och haft all press på sina axlar i de senaste mästerskapen. Höga förväntningar – som han motsvarade både i VM 2019 nu senast i OS i Tokyo för en dryg vecka sedan. (Det blev även svenskt på andraplatsen i tävlingen, vi säger grattis till Simon Pettersson!).

Daniel Ståhl på läktaren under en bortamatch mot Helsingborg 2016.

Vi bjöd in Daniel till matchen och hyllade honom på innerplan i halvtid i derbyt. Han fick motta blommor och en present från Djurgårdsbutiken, iklädd matchtröja och med OS-gulder med sig in på planen.

Daniel, hur känns det att stå här som olympisk mästare?
– Det är underbart att vara här med Djurgårdsfamiljen!

Hur har veckan efter guldet varit?
– Det har varit hektiskt, många intervjuer och så men nu har jag landat lite och det känns klockrent att vara hemma på Tele2.

Hur långt skulle du kasta med det här stödet i ryggen?
– Då blir det världsrekord, så är det!

Vad säger du om den första halvleken?
– Grabbarna var lite blyga i början men sen spelade de bättre och bättre. Nu ser vi fram emot andra halvlek, kom igen Djurgår’n – alltid oavsett!

Daniel avslutade med ett ärevarv runt planen och tog emot hyllningar och sånger från publiken. Vi säger grattis till OS-guldet till Djurgårdaren Daniel Ståhl!Daniel Ståhl var även på plats på Tele2 Arena efter VM-guldet 2019.

Senaste nytt
Fler nyheter