Daniela Zamora tackar för sig

Efter ett år i föreningen går Daniela och Djurgården skilda vägar.

Den chilenska landslagsanfallaren anslöt till DIF inför 2021 med högt ställda förväntningar på sina axlar. Emellertid kom hon direkt från en nyligen avslutad full säsong i chilenska ligan plus Copa Libertadore och gick sedan rakt in i den damallsvenska säsongen utan någon återhämtning däremellan.

Omständigheter som har påverkat under säsongen men sportchef Jean Balawo är noga med att poängtera att Daniela har jobbat hårt, proffsigt och lojalt under hennes år i DIF, hela vägen fram tills det nu stundande avslutet.
– Vi har kommit överens om att gå skilda vägar med tanke på att den här resan inte riktigt blev som vi båda hade hoppats på. Känslan för båda parters del är att vi inte har fått möjlighet att visa det vi hade velat visa och i det läget tror jag att det är bäst att vi nu ser oss om efter andra alternativ. Vi vill tacka Daniela för den tid som hon har haft här hos oss, hon har varit extremt professionell och alltid gett 100 procent under både träning och match, summerar sportchef Jean Balawo.

Vi på Djurgården Fotboll riktar ett stort tack till Daniela för hennes prestationer under sitt år i Djurgården och önskar stort lycka till i den fortsatta karriären.

Senaste nytt
Fler nyheter