DIF Dam laddar upp inför omstarten

Träningsmatch mot Eskilstuna plus träningsläger och genrep mot Örebro den 14 augusti väntar inför omstarten av OBOS Damallsvenskan.

Den svenska damfotbollen lyser oerhört starkt just nu med guldvittring i OS och när den turneringen avslutats väntar en intressant omstart av OBOS Damallsvenskan med inledande derby mot AIK. För Djurgårdens del blir det uppladdning med en trestegsraket:
- Träningsmatch på Kristinebergs IP tisdagen den 10 augusti kl. 16.00, (mer info om matcharrangemang och publik följer).
- Träningsläger i Värmland med boende på Selma Lagerlöfs Spa 12-14 augusti.
- Genrep mot KIF Örebro på Behrn Arena den 14 augusti kl. 16.00.

Därefter tar sig Djurgården som sagt an AIK på Skytteholm den 21 augusti med ett sannolikt väl förberett och sammansvetsat lag, enligt sportchef Jean Balawo som ser fram emot att komma igång.
– Det känns fantastiskt roligt att vi äntligen drar igång igen efter det långa och välbehövliga uppehållet. Under den perioden så har vi tackat av en del spelare men också välkomnat en del nya namn. Nu genomför vi ett uppstartsläger den 12-14 augusti som ger oss en möjlighet att fortsätta bygga vidare på den stämning vi hade innan vi gick på ledighet, säger Jean som även fått ett kärt återseende i fysteamet.
– Under ledigheten så har vi även välkomnat ett nygammalt nyförvärv på ledarsidan då fysioterapeuten Anna Kellermalm Fallby återigen anslutit efter ett kortare break. Så jag är hoppfull inför hösten och ser fram emot andra halvan av OBOS Damallsvenskan. 

Senaste nytt
Fler nyheter