DIF FA19 vann JDM-finalen

Efter seger med 3-0 mot Enskede, i en match som flyttats fram från förra året, blev Djurgården till slut JDM-mästare 2020.

Det var en rejält fördröjd JDM-final som gick av stapeln på Enskede IP under onsdagskvällen. Mästarna för 2020 skulle utses i en avgörande match som skjutits upp på grund av corona. Men DIF FA19 var på tårna från start till mål och vann komfortabelt med 3-0 mot Enskede IK.

En skön triumf och flickakademichef Jean Balawo var nöjd med prestationen och en bärgad titel.
– Den här JDM-finalen för 2020 skulle ha spelats i november förra året men corona satte stopp för det. Därför valde förbundet att flytta fram finalen till nu då man öppnat upp igen. Så nuvarande truppen i FA19, som ju hette FA17 förra året, är samma trupp som skulle ha spelat finalen då, spetsat med några spelare uppifrån.
– Totalt sett en bra och väl genomförd match. Hanna Stokki gör två mål och Louise Larsson inledde med att göra 1-0. Många duktiga spelare på planen som visade hjärta och det är alltid roligt att få vinna titlar. Kul för den här gruppen och nu tar vi det vidare härifrån, summerar Jean.

Senaste nytt
Fler nyheter