DIFTV med Magnus Eriksson och Kim Bergstrand inför Kalmar

Lagkapten Magnus Eriksson och övriga spelargruppen har analyserat senaste matchen och tagit avstamp mot lördagens drabbning.

Hemmamatcherna duggar tätt för stunden och efter måndagens match är det dags att möta Kalmar på hemmaplan på lördag klockan 15:00. Spelagruppen har hunnit hantera förlusten, analysera matchen, och tagit lärdomar av det Elfsborg lyckades bra med i måndags och hur en liknande matchbild kan hanteras på ett annat sätt framöver.
– Vi har gått igenom vad som var bra och vad som var mindre bra och nu är det fullt fokus på lördag. Vi har pratat både i hela gruppen men även i mindre grupper. Det är nyttigt att krympa ner grupperna ibland så att det är fler som tar ton. Det är väldigt bra att vi involverar allihopa, det är viktigt, säger Magnus Eriksson bland annat i intervjun som du ser nedan, där även Kim Bergstrand intervjuas inför lördagens match.


Vi ses väl på Annexet inför matchen? Från 11:30 är du välkommen att ta med vänner och familj till Annexet där vi exempelvis erbjuder ansiktsmålning och ballongknytning för barnen, samt ett scenprogram med Fanny Lång och Sara Olai från damlaget, tidigare spelarna Abgar Barsom och Fredrik Stenman, och mycket mer. Läs mer här.

Senaste nytt
Fler nyheter