Djurgårdare på landslagsuppdrag

Gudrun Arnardottir och Daniela Zamora gör sig redo för att representera Island respektive Chile medan Linda Motlhalo och Alexandra Takounda tackar nej till landslagsspel.

Det stundar ett landslagsuppehåll för DIF Dam vilket innebär blårandiga landslagsuppdrag. För Gudrun Arnardottirs del ansluter hon till Islands trupp den 6-14 april med en landskamp borta mot Italien som spelas den 13 april.

Avresa blir det också för Nellie Lilja som ansluter till det svenska U23-landslagets samling i Kristianstad 4-8 april.

Även nyförvärvet Daniela Zamora drar på sig landslagströjan kort efter att hon landat i Stockholm när Chile tar sig an Kamerun i ett dubbelmöte där en OS-plats står på spel.
Matcherna spelas i Turkiet den 10 och 13 mars och det kunde dessutom blivit en intressant match i matchen med tanke på att även Alexandra Takounda var kallad till Kameruns landslag. Dock tackade Alexandra nej till spel på grund av personliga behov och kommer istället att finnas på plats i Stockholm.
Alexandra kan även glädja sig åt en annan fin utmärkelse då hon nyligen blev uttagen som striker i CAF Youth Women Team of the year 2020 - en elva framröstad av Afrikanska fotbollsförbundet.

Även Linda Motlhalo tvingas tacka nej till spel i Sydafrikas två stundande landskamper under samlingen 5-13 april. Detta på grund av den långa karantänstider i samband med resan som skulle innebära att hon inte kan vara delaktig i den allsvenska uppstarten.

Senaste nytt
Fler nyheter